DOLAR 32,2653 0.07%
EURO 34,7994 0.05%
ALTIN 2.402,38-0,28
BITCOIN 20542480,00%
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

16:58

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X

KAYSERİ’DEN HABERLER

KAYSERİ(BGC)-Kayseri’de Ok Burcu’nun köşesinde dilencilik yapan bir kadın zabıta ekiplerince denetime maruz kalınca uzaklaşmaya çalıştı. Zabıta ekiplerini gören kadın Cumhuriyet Meydanı’na doğru gitmeye uğraştı. Zabıtalar, dilencinin bir kadın olması sebebiyle fiziksel bir müdahalede bulunmadı. Zabıtalardan birisi “Biz bu kadını her gün kaç sefer kaldırıyoruz, hemen sonra geri geliyor. Yapabileceğimiz bir şey kalmadı. Buradan kaldırıyoruz Kazancılar Çarşısı’na gidiyor, Kazancılar’dan kaldırıyoruz Ok Burcu’na geliyor. 10 kişilik sivil bir ekibimiz sırf bu kadını takip ediyor. Belediyemiz, valiliğimiz yardım yapıyor”, diye konuştu. Kadın ise “İşim bu, cumhurbaşkanı ekmek yedirsin millete” diyerek olay yerinden uzaklaştı. Aynı kadın kısa bir süre sonrasında Kayseri Kalesi surlarının kenarında dilencilik yaparken görüntülendi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 20:54
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ramazan Öncesi Alışveriş Yoğunluğu

KAYSERİ, (BGC) – Kayseri’de ramazan öncesi evlerine alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar çarşı ve pazarda yoğunluk oluşturdu.

Kayseri’de uygulanan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi. Ramazan ayı öncesi evlerine iftar ve sahur alışverişi yapmak isteyen vatandaşlar kentin işlek cadde ve sokaklarında büyük yoğunluk oluşturdu. Öte yandan pazarlarda da yoğunluk olduğu gözlemlendi. Meyve ve sebze alışverişi için pazarı tercih eden vatandaşlar pazar yerlerinde büyük yoğunluk oluşturdu. PTT ve banka önlerinde uzun kuyruklar oluştuğu gözlemlendi. Polis ekipleri maske ve mesafe konusunda sık sık uyarılarda bulundu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.