DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20721291,38%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Kayseri’deki Cinayet ve İntihar Vakaları Meclis Gündeminde

KAYSERİ,(BGC)- İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, son günlerde Kayseri'de yaşanan cinayet ve intihar olaylarını meclis gündemine taşıdı. Ataş, bu olayların sebeplerinin araştırılması gerektiğini söyledi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 07:04
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) konuştu. Huzur şehri olarak bilinen Kayseri’de son zamanlarda çok sık intihar veya cinayet vakaları yaşandığını belirten Ataş, “2 gün önce uyuşturucu pençesine düşen Mühendislik Fakültesi öğrencisi 22 yaşında gencimiz intihar etti. Hemen arkasından iş bulamadığı için bunalıma girdiği iddia edilen 29 yaşında bir gencimiz, önce annesini sonra babasını vurdu. Annesi ve kendisi rahmetli oldu, babası ise ağır yaralı. Bu acıları derinden hissederken mobilya üretimi yapan ve borcu olduğu söylenen 47 yaşında bir kardeşimiz kendini astı. Bu olaylar sadece 2 gün içerisinde yaşandı.” dedi.
Artan uyuşturucu, cinayet ve intihar olaylarının herkesi endişelendirdiğini belirten Dursun Ataş, “Yaşanan bu olaylar ve uyuşturucu vakalarındaki artış şehrimize karşı sorumluluk hisseden tüm hemşerilerimizi derinden endişelendirmektedir. Bu olayların sebeplerinin tüm yönlerinin ele alınması ve gerekli çalışmaların yapılması son derece önemlidir” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.