DOLAR 32,3633 -0.38%
EURO 34,7393 -0.25%
ALTIN 2.395,73-1,10
BITCOIN 19104143,13%
Kayseri
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
KAYSERİ DE SEL FELAKETİ

KAYSERİ DE SEL FELAKETİ

Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım ise sabahın erken saatlerinde bölgeye gelen Başkan Büyükkılıç’a teşekkür ederek, “Çiftlik mahallemizde meydana gelen sel baskınından dolayı tüm ekibiyle ve hizmetleriyle sabahın erken saatinde aramızda olmasından dolayı teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye başkanımızın sayesinde yaraları sarmaya başladık” ifadelerini kullandı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 13:56
KAYSERİ DE SEL FELAKETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sarıoğlan ilçesi Çiftlik Mahallesi’nde sağanak yağış nedeniyle meydana gelen sel baskını sonrası bölgede yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Büyükkılıç, ilçe sakinlerine geçmiş olsun dileklerini iletirken, Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım da “Büyükşehir Belediye başkanımızın sayesinde yaraları sarmaya başladık” dedi.

Kayseri’de dün etkili olan sağanak yağışın ardından yaşanan sel baskını Sarıoğlan ilçesi Çiftlik Mahallesi’ni etkilemişti. Yaşanan afet sonrası Başkan Büyükkılıç’ın talimatlarıyla sel bölgesinde anında çalışmalar başlatıldı.

Çalışmalar aralıksız sürerken, Başkan Büyükkılıç, Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım ile birlikte sel baskını sonrası sabahın ilk saatlerinde bölgede yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada, sel baskınının ardından anında çalışmaların başlatıldığını vurgulayarak, “Ekiplerimizi dün buraya yönlendirmiştik. Bekir başkanıma teşekkür ediyorum, gereken çalışmaların yapıldığını ifade etti. Her ne kadar gereken yapılmış olsa da etkilenen evlerimiz var, dere yatağında sıkıntı var. Gerekli çalışmalar için karayollarımız ile de görüştük. Sarıoğlan, Akkışla karayolu ağında olduğu için gereken incelemelerin yapılacağını ifade ettiler, gerekli müdahale yapılacak” dedi.

Çiftlik sakinlerine geçmiş olsun dileklerini ileten Büyükkılıç, “Duamız, temennimiz yağan rahmetin felakete dönüşmemesidir. Sıkıntılar söz konusu olabiliyor, biz de bunları yerinde, anında, zamanında vatandaşımızın hiçbir zaman mağdur olmasına fırsat vermeden çözme yolunda gayretler gösteriyoruz. Cenab-ı Allah beterinden korusun. Allah’ın izniyle hiçbir kardeşimizi mağdur etmeyiz, hiçbir sıkıntıya fırsat vermeyiz. Bu güzel beldemiz, Çiftlik’imizin güzel insanlarına geçmiş olsun” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.