DOLAR 32,5445 0.25%
EURO 35,1506 0.64%
ALTIN 2.438,230,00
BITCOIN %
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
KAYSERİ DE KASKİ ÇALIŞMALARI

KAYSERİ DE KASKİ ÇALIŞMALARI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) ortaklığında birincisi 24 Kasım 2021’de bütün şehrin bugününü ve geleceğini ilgilendiren, şehir plancıları ve su ile ilgili bütün paydaşların katılımını da gerektiren bir çalışmayla bütüncül bir EKSY planının oluşturulması amacıyla stratejik planlama aşamasında paydaşların su yönetimine getireceği farklı bakış açılarına ait görüş, öneri ve katkılarının alınmasını içeren aşamanın ardından ikincisi düzenlenecek çalıştayda, paydaşların katılımı sayesinde konunun tüm yönleri ile incelenebilmesi ve hiçbir problemin muallakta kalmayacağı şekilde ele alınabilmesi mümkün olacak. Ayrıca, konu özelinde ‘bilinçli kesim’ olarak adlandırılan paydaş kurumlar ile anket çalışması yapılmış ve müşavir tarafından analiz edilmesi sayesinde konunun ilk oturumdan itibaren derinlikli bir şekilde işlenmesi amaçlanıyor.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 11:41
KAYSERİ DE KASKİ ÇALIŞMALARI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Su kaynaklarını en iyi şekilde değerlendiren ve kentin Türkiye’deki su sorunu olmayan şehirler arasında yer alma başarısını gösteren Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehirlerarası boyutta Entegre Kentsel Su Yönetimi (EKSY) Planı Oluşturulması Paydaş Katılım Çalıştayı düzenleyecek.

Sürdürülebilir Şehirler Projesi kapsamında Kayseri ilçe belediyeleri ile diğer illerden gelen katılımcıların da yer alacağı Kayseri İli Entegre Kentsel Su Yönetimi Planı Oluşturulması İşi Kapsamında Paydaş Katılım Çalıştayı ile ciddi bir iklim değişikliği tehdidi ile karşı karşıya olan dünyada, su ile ilgili bütün detaylar enine boyuna masaya yatırılarak farkındalık oluşturulması amaçlanacak.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.