DOLAR 32,5330 0.25%
EURO 34,8753 0.35%
ALTIN 2.429,51-0,36
BITCOIN 2036095-2,44%
Kayseri
21°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
KAYSERİ DE İTFAİYE EĞİTİMİ

KAYSERİ DE İTFAİYE EĞİTİMİ

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nda kadın itfaiye adayı olan 6 öğrenci, usta itfaiyeciler tarafından birbirinden zorlu eğitimin yanı sıra, yangın ve afet kurtarma tatbikatı ile mesleğe hazırlanıyor.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 10:28
KAYSERİ DE İTFAİYE EĞİTİMİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Afet, yangın ve kazalara karşı şehirdeki mal ve can güvenliğinin teminatı olan Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, bir taraftan şehirdeki olaylara müdahale ederken, diğer taraftan da geleceğin itfaiyecilerinin eğitimine katkı sağlıyor. Bu kapsamda Kayseri’deki teknik okullarda öğrenim gören itfaiyeci adayı kadın stajyer öğrenciler için eğitim içerikli tatbikat gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, gerçeğini aratmayan tatbikat eğitiminde nefes kesen görüntülere sahne oldu.

İtfaiyeci yemini ve dualarla başlayan, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Kızılkan’ın da yer aldığı İtfaiye Daire Başkanlığı’nda yapılan eğitim içerikli tatbikata, 3’ü Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Bölümü ve 3’ü de Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden toplam 6 kadın stajyer öğrenci katılırken, usta itfaiye erleri de tatbikata destek verdi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.