DOLAR 32,5330 0.25%
EURO 34,8753 0.35%
ALTIN 2.429,51-0,36
BITCOIN 2036095-2,44%
Kayseri
21°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Kayseri de hayvancılık faaliyetleri

Kayseri de hayvancılık faaliyetleri

Kayseri de tarım ve hayvancılık faaliyetleri hakkında bilgi verildi

ABONE OL
Eylül 24, 2022 06:48
Kayseri de hayvancılık faaliyetleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her Daim Üretime Devam Eden Çiftçilerimizin Yanındayız…
Kayseri’de korona virüs salgını nedeniyle uygulanan kısıtlamalardan muaf olan üreticiler çalışmalarını sürdürürken İl Müdürlüğü olarak tüm çalışanlarımızla çiftçilerimizin yanında ve yardımındayız.

3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında bugün Bünyan ilçemizde üretim yapan çiftçilerimizi ziyaret ederek yanlarında bulunduk. İl Müdür Yardımcımız Mümtaz HACIPAŞAOĞLU; “Çiftçilerimiz üretime devam ediyor. Korona virüs ile uğraştığımız şu günlerde çiftçimiz, köylümüz arazide hayvancılık ve tarımla uğraşıyor. Tarımsal faaliyetlerimiz devam ediyor. Hiçbir endişeye gerek yok, bizler tarım ordusu olarak çiftçilerimizin yanındayız. 1 Mayıs olmasına ve alınan kısıtlama önlemlerine rağmen çiftçilerimiz ve besicilerimiz üretmeye davam ediyor. Hayvansal ve bitkisel üretim aksamadan devam ediyor” dedi.

Küçükbaş besicilik yapan Ethem ERDOĞAN, “ geçen sene 50 koyun ile başladığım hayvanlarımı bu sene 100 kadar koyunum, 89 tane kuzum oldu. Bu zor günlerde dahi İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri gelerek koyun ve kuzularımı hem aşılama hem de küpeleme yaptıkları için teşekkür ediyorum. Devletimiz sağ olsun, gerek Veteriner Hekim arkadaşlarımız, gerekse Ziraat Mühendisi arkadaşlarımız geliyorlar ve ilgi gösteriyorlar” diye konuştu.

Bünyan ilçemizde büyükbaş hayvan besiciliği yapan Hüseyin Önder YILDIRIM da “Türkiye'nin tarım ve hayvancılıkta sorun yaşamayacağını düşünüyorum. Vatandaşlarımızın bu zor süreçte evde kalmalarını tavsiye ediyorum. Bizler Türkiye için buradayız ve üretmeye devam ediyoruz.” diye konuştu.

İlçede tohum üreticisi ve örnek çiftçilerimizden olan 28 yaşındaki Mustafa Gökçe, 15 yıldır bu işle uğraştıklarını belirterek, “Virüsten dolayı sokağa çıkma kısıtlaması var. Biz çıkıyoruz ve vatandaşımız mağdur olmasın diye üretim yapıyoruz. Vatandaşlarımız rahat olsunlar, her zaman üreteceğiz” dedi

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadeleye yönelik tedbirler kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan Kayseri de çiftçiler, Ülkemiz için üretmeye devam ediyor. Evinizde kalın Türkiye. Hayat eve sığar….

https://bit.ly/35lro2M

#EvdeKalKayseri #EvdeKalTürkiye #SizinİçinÜretiyoruz #SizinİçinSahadayız #BizBizeYeterizTÜRKİYEM

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.