DOLAR 32,5503 0.28%
EURO 34,9293 0.48%
ALTIN 2.432,59-0,24
BITCOIN 2035240-2,14%
Kayseri
21°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

KAYSERİ DE DEV AÇILIŞ

“İNSANLARIN HAYIRLISI İNSANLARA FAYDALI OLANDIR” Konuşmasında ‘İnsanların hayırlısı hizmetkar olandır’ diyen Başkan Büyükkılıç sözlerine şöyle devam etti: “Kayserimizin güzel insanları 1994 yılından beri bizim ekibimize, felsefemize, anlayışımıza sahip çıkıyor. Bizler de bu anlayışı hayata geçirmek için gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sayın bakanlarımızla, milletvekillerimizle, hükümetimizle dayanışma içerisindeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımız bizleri seviyor, Kayserimizi seviyor, bizler de onu seviyor, her zaman sahip çıkmaya devam edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. İnsanların hayırlısı hizmetkar olandır, insanların hayırlısı insanlara faydalı olandır. Buradaki hastaların dualarını aldığımız inancındayız. Bir nöroloji uzmanı olarak söylüyorum. Beyin oksijensizliğe 4 dakika, şekersizliğe 40 dakika dayanır. Onun dışında semptomlar hayatımıza mal olacak tablolar çıkacak. Acil servise direk girmek suretiyle, dakikaların önem arz ettiği bir tabloyu, daha kısa sürede nasıl hayata geçirecek ve hizmet edecek bir çalışmadan söz ediyoruz. Hizmette devamlılık esastır. Tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz.” KAYSERİ HER ALANDA ‘BİZ DE VARIZ’ DİYOR Büyükkılıç, Kayseri’nin 4 üniversitesi ile geliştiğini, güzelleştiğini vurgulayarak, “Organize Sanayimiz ile Serbest Bölgemiz ile gelişiyor, güzelleşiyor, ihracatta ‘biz de varız’ diyor, katma değerde, ticarette, sanayide, kültürde, eğitimde, sanatta, turizmde, gastronomide ‘biz de varız’ diyor. 6 bin yıllık ticari geçmişi ile kadim medeniyetlerin şehri olan Kayseri, bu ülkenin, bu dünyanın olmazsa olmazı olarak anılıyor” dedi. KAYSERİ’DEKİ TÜM OTELLER DOLDU Dün Nevşehir’de yapılan kış turizmi toplantısı ile ilgili de konuşan Büyükkılıç, “Nevşehir’imizde değerli valilerimiz ve oradaki turizm paydaşlarımız ile verimli toplantı yaptık. Amacımız nedir? Kapadokya bağlamında bu ülkeye kazanım sağlamak, Erciyes gibi değerimizi Kapadokya ile buluşturmak. Ön rezervasyonlarla Kayseri’deki tüm oteller dolmuştur. Bilgilerinize sunuyorum, inşallah bu kış turizmi Cenabı Allah’ın lütfuyla pandemi koşullarını göz ardı etmeden yapacağımız uygulamalarımız ile bizim için en büyük kazanım vesilesi olacaktır. Eksikliklerimizi gidermeye, daha iyi noktalara getirmeye gayret gösteriyoruz. Mehmet Özhaseki bakanımıza teşekkür ediyorum, orada yapmış olduğu güzel çalışmalar ile dünya standartlarında, 100 kilometreden fazla pistleriyle, 18 mekanik tesisiyle bir eseri ortaya çıkardı. Bizler de varsa eksikleri giderme, yeni eklentilerle daha iyi noktalara taşıma, pazarlama tekniği ile şehrimizi kazandırmaya gayret ediyoruz. Bütün bunları yaparken ulaşım ağı olmazsa olmazımız” şeklinde konuştu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 14:34
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BÜYÜKŞEHİR’İN DEV ULAŞIM YATIRIMLARI HİZMETE AÇILDI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve toplam 25 milyon TL’ye mal olan Bekir Yıldız Bulvarı-Şehir Hastanesi Katlı Kavşak-Kuzey Çevre Yolu Bağlantısı, Şehir Hastanesi Katlı Kavşağı 4. Kolu, Osman Kavuncu Bulvarı-Bekir Yıldız Bulvarı Bağlantı Yolu ve Osman Kavuncu Bulvarı-Serbest Bölge Bağlantı Yolu’nun açılış töreni korona virüs tedbirleri kapsamında coşkuyla yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, açılışta yaptığı konuşmada müjde üstüne müjde verdi.

Kayseri Şehir Hastanesi önündeki kavşakta düzenlenen törene Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Kayseri Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Hüseyin Nail Anlar, Develi Kaymakamı Murat Duru, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, KAYÜ Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli ile Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından hizmete kazandırılan yatırımlar ile ilgili kısa tanıtım filmi izletildi. ‘Şehir doktoru’ anonsu ile kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, törende yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür edip, minnet duyduklarını belirterek, “Bir doktor olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum, Allah’a şükrediyorum. Bin 600 yataklı bizler için gurur kaynağı olan ve pandemi döneminde gerektiğinde tüm yatakları adeta bir yoğun bakım yatağına dönen bir statüde yapılan hastaneyi bize armağan etti. Geçmişten geleceğe doğru bu dayanışmanın ve birliğin bereketini yaşıyoruz, ‘ben’ demiyoruz, ‘biz’ diyoruz. 16 ilçe belediye başkanımızı bağrımıza basarak yolumuza devam ediyoruz. Önümüze bakıyoruz, işimize bakıyoruz, dedikodulara kulaklarımızı tıkıyoruz. İcraatın olduğu yerde ufak tefek eleştiriler de olacaktır, onları da değerlendirerek daha güzel işler yapma yolunda bugüne kadar hep irade gösterdik, göstermeye devam edeceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.