DOLAR 32,2687 0.08%
EURO 34,7529 -0.08%
ALTIN 2.400,27-0,36
BITCOIN %
Kayseri
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
KAYSERİ BİLİM MERKEZİ, ERASMUS ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI

KAYSERİ BİLİM MERKEZİ, ERASMUS ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Bilim Merkezi’nde, ECO 4 Creative Erasmus+ projesi kapsamında Portekiz, Romanya, Bulgaristan ve Manisa’dan Kayseri’ye gelen öğrencileri misafir etti.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 11:06
KAYSERİ BİLİM MERKEZİ, ERASMUS ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dr. Memduh Büyükkılıç başkanlığında her alanda faaliyet ve etkinliklerini aralıksız sürdüren Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Çetin Şen Bilim ve Sanat Kurumu koordinatörlüğünde gerçekleştirilen ECO 4 Creative Erasmus+ projesi kapsamında Portekiz, Romanya, Bulgaristan ve Manisa’dan Kayseri’ye gelen öğrencileri, Kayseri Bilim Merkezi’nde ağırladı.

Anadolu Harikalar Diyarı içerisinde, Büyükşehir bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Bilim Merkezi’ni ilgiyle gezen Portekiz, Romanya, Bulgaristan ve Manisalı öğrenciler, eğitmenler tarafından düzenlenen çeşitli aktivitelere de katılarak, hem eğlendi hem de öğrendi.

Sosyal alanlarından sergi alanlarına, atölyelerden kütüphaneye birçok donatıya sahip Kayseri Bilim Merkezi, misafir öğrencilerden tam not aldı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.