DOLAR 32,2002 0.1%
EURO 35,0980 -0.02%
ALTIN 2.468,510,05
BITCOIN 21351305,91%
Kayseri
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
“Kayseri Bayrağını Türkiye ve Avrupa’da sallamaya çalışıyoruz”

“Kayseri Bayrağını Türkiye ve Avrupa’da sallamaya çalışıyoruz”

ABONE OL
Aralık 10, 2022 10:11
“Kayseri Bayrağını Türkiye ve Avrupa’da sallamaya çalışıyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

KAYSERİ (1HA) – İstanbul’da başlayan Kayseri Tanıtım Günleri etkinliğine katılan Şarkıcı Ahmet Eşkin, şarkılarıyla Kayseri bayrağını Türkiye’de ve Avrupa’da sallamaya çalıştıklarını söyledi. Eşkin, “Kayserili olmaktan gurur duyuyoruz. Kayserimiz ne kadar pastırmamızla, sucuğumuzla, mantımızla bilinse de bizler de sanat camiamızda bu rolü üstlenmiş durumdayız” dedi.

İstanbul Yenikapı’da 8-11 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek olan Kayseri Tanıtım Günleri, 2’nci gününde… Etkinlik kapsamında Kayseri’den birçok firma stant kurdu, ürünlerini sergiliyor. Kayseri’nin yöresel lezzetleri pastırma, sucuk, mantı, gilaburu gibi ürünler de ziyaretçilerden ilgi görüyor. Kentin tarihi ve kültürel zenginlikleri ise görsellerle anlatılmaya çalışılıyor.

Kayseri Tanıtım Günleri etkinlik alanını ziyaret eden Kayserili Şarkıcı Ahmet Eşkin, şarkılarıyla Kayseri bayrağını Türkiye’de ve Avrupa’da sallamaya çalıştıklarını söyledi. Eşkin, şunları ifade etti: “Aslan Gibi Kayseriliyiz ve Kara kız şarkımızla elimizden geldiği kadar Kayseri Bayrağını bütün Türkiye’de gerekse de bütün Avrupa’da sallamaya çalışıyoruz. Kayseriliyiz, Kayserili olmaktan da gurur duyuyoruz. Kayserimiz ne kadar pastırmamızla, sucuğumuzla, mantımızla bilinse de bizler de sanat camiamızda bu rolü üstlenmiş durumdayız. Bugün de Kayseri Tanıtım Günleri adı altında İstanbul Yenikapı’da hem Kayseri’ye gönül veren hem ülke vatandaşlarımızla hem de Kayserililerle buluşma adına da güzel bir konserimiz olacak. Ortam çok güzel, çok başarılı bir organizasyon. Kayseri’ye özgü bütün mamullerin ve bütün esnafların burada olduğu ve insanların da gerçekten merak edip buraya akın akın geldiği güzel bir organizasyon olmuş. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.