DOLAR 32,2788 0.08%
EURO 34,8598 0%
ALTIN 2.410,820,08
BITCOIN %
Kayseri
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
KAYSERİ BASKETBOL’UN EUROCUP’TAKİ RAKİBİ BELLİ OLDU

KAYSERİ BASKETBOL’UN EUROCUP’TAKİ RAKİBİ BELLİ OLDU

EuroCup’tan White Card teklifi ile FİBA Kadınlar Eurocap’a katılma hakkı kazanan Bellona Kayseri Basketbol takımı ön eleme oynayacak. Temsilcimizin eleme grubundaki rakibi Rusya ekibi Noginsk oldu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 01:00
KAYSERİ BASKETBOL’UN EUROCUP’TAKİ RAKİBİ BELLİ OLDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

FİBA Kadınlar Eurocap’a katılma hakkı kazanan Bellona Kayseri Basketbol takımı ön eleme oynayacak. Temsilcimizin kura çekimi sonunda ön elemedeki rakibi Noginsk oldu.
FİBA Kadınlar EuroCup kura çekimi yapıldı ve gruplar belli oldu. Geride kalan sezon Türkiye Kadınlar Basketbol ligi hazırlıklarına geç başlaması nedeniyle, beklenilen seviyede başarılı olamayan Bellona Kayseri Basketbol takımına EuroCup'tan teklif gelmişti. Teklifi kabul eden temsilcimiz de kura çekimine katıldı. Yapılan kura çekimi sonrasında gruplar belli olurken, Bellona Kayseri Basketbol takımı gruplara kalabilmek için ön eleme maçı oynayacak.
Temsilcimizin rakibi Rusya ekibi Noginsk oldu. Bu eşlemede rakibini saf dışı bırakması durumunda Bellona Kayseri Basketbol takımı Basket Umea, CCC Polkowice ve Orman Gedik takımlarının bulunduğu C Grubu'nda yer alacak. Kupa maçları bu yıl 5 grupta 20 takımın katılımı ile oynanacak.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.