DOLAR 32,4283 0.2%
EURO 34,8232 0.06%
ALTIN 2.398,670,09
BITCOIN 19251863,25%
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
KAYMEK, 4 Temmuz’da başlayacak

KAYMEK, 4 Temmuz’da başlayacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren, şehrin kültür ve mesleki eğitim kuruluşu Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK), 4 Temmuz’da başlayacak Yaz Okulu’nda düzenleyeceği eğitimlerle toplam 8 bin 300 kişiye ulaşmayı planlıyor. Şehir merkezinde ve tüm ilçelerdeki onlarca tesisle hizmetlerini yürüten, şehirde yenilikçi eğitim ve kursların adresi olan KAYMEK, kayıtlarını başlattığı yaz okullarında hemen her alanda eğitim ve öğretim faaliyetlerini tüm hızıyla sürdürüyor.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 14:45
KAYMEK, 4 Temmuz’da başlayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sanat ve Mesleki Eğitim Kurs Merkezlerinde 8 farklı tesiste sanatsal, mesleki ve kişisel gelişim kursları düzenleyen KAYMEK’in Kayseri’deki öğrencilerin akademik, sosyal, sportif, sanatsal ve kültürel gelişimlerine katkı sunacak olan etkinliklerle dolu yaz okulu, 4 Temmuz’da başlayacak ve 26 Ağustos’ta sona erecek.KAYMEK aracılığı ile 18 farklı alanda Çocukta Beslenme Eğitimi, Çocuklar İçin Resim Sanat Eğitimi, İşaret Dili Jargon Eğitimi, Kayseri Turizmi Tanıtım Kursu, Seyahat İşletmeciliği Geliştirme ve Uyum Eğitimi, Meddata Hastane Otomasyon Sistemi Eğitimi ve Ön Büro Elemanı Kursu gibi 8’i yeni olmak üzere 50 farklı branşta kurs düzenlenecek. Kursların sonunda katılımcılara MEB onaylı sertifika veya KAYMEK Katılım Belgesi verilecek. Ayrıca Sanat ve Mesleki Eğitim Kurslarına katılan kursiyerler için sergiler ve seminerler gibi sanatsal ve kültürel etkinliklere de yer verilecek.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.