DOLAR 32,4245 -0.16%
EURO 34,8726 0.14%
ALTIN 2.432,09-0,25
BITCOIN %
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
KASKİ, KANALİZASYON ALTYAPISINI TAMAMLIYOR

KASKİ, KANALİZASYON ALTYAPISINI TAMAMLIYOR

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü ve Hacılar Belediyesi işbirliği ile Karpuzsekisi Mahallesi’ndeki konut dışı kentsel çalışma alanında imara açılan işyerleri için kanalizasyon şebeke hattı imalatı gerçekleştiriliyor.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 12:05
KASKİ, KANALİZASYON ALTYAPISINI TAMAMLIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’nin tamamında altyapı çalışmalarını aralıksız sürdüren KASKİ Genel Müdürlüğü, tüm personel, araç ve teknik imkânları ile hem mevcut mahallelerde hem de yeni yerleşim alanlarının içme suyu ve kanalizasyon ihtiyacını karşılamak için hizmetlerine aralıksız şekilde devam ediyor.

İhtiyaca uygun olarak oluşturulan projeleri sırasıyla hayata geçiren KASKİ, zaman zaman kurum ve kuruluşlar ile de işbirliği içerisinde çalışarak kent genelinde altyapıyı daha da sağlıklı bir yapıya kavuşturuyor.

Bu kapsamda Hacılar Belediyesi’nin talebi doğrultusunda bir süre önce gündeme alınan Karpuzsekisi Mahallesi’ndeki konut dışı kentsel çalışma alanında kanalizasyon şebeke hattı ve terfi istasyonu imalatı başlatıldı.

Bölgede yapımı tamamlanan ve yapılacak olan işyerleri için toplam uzunluğu 3 bin 260 metre, maliyeti ise 1 milyon 841 bin 460 TL olan kanalizasyon şebeke hattı ve terfi istasyonu imalatı gerçekleştiriliyor.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.