DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20809021,05%
Kayseri

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

X
Kartal Kavşağı Projesi

Kartal Kavşağı Projesi

ABONE OL
Şubat 28, 2024 16:42
Kartal Kavşağı Projesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ‘yol medeniyettir’ diyor, yeni dönemde de stratejik öneme sahip, trafik sorununa köklü çözümler getirecek ulaşım projelerine imza atıyor.

Göreve geldiği 2019 yılı Mart ayından bu yana ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ felsefesi ile hareket eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, vatandaşlara güvenli ve konforlu bir ulaşım hizmeti sunmak için geçen 5 yılda birbirinden önemli projeleri hayata geçirirken, yeni dönemde de önemli projeleri Kayserililerin hizmetine sunacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ‘olmazsa olmaz’ olarak nitelendirdiği ulaşım projelerini kamuoyu ile paylaştı.

 

Bu alanda bilimsel çalışmaları çok önemsediklerini, vatandaşların da görüşlerini de dinleyerek yol aldıklarını ifade eden Büyükkılıç, 5 kavşağı içine alan Kartal Kavşağı’nın yeni hizmet döneminde hızla hayata geçirileceğini söyledi. Proje kapsamında, 3 kavşak ve hemzemin düzenlemeler yapılacağını belirten Başkan Büyükkılıç, “Işığı hiç görmeden, bekleme olmadan herkesin yol alacağı bir proje olacak. Projelendirdik, her türlü zemin etüdü hazır, kaynak hazır. Sayın Mehmet Özhaseki Bakanımıza da teşekkür ediyorum. En kısa zamanda da bitirme yönünde irade göstereceğimizi ifade etmek istiyorum, Allah mahcup etmesin” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.