DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
KARSU ÇIĞLIĞI

KARSU ÇIĞLIĞI

ABONE OL
Şubat 20, 2023 10:16
KARSU ÇIĞLIĞI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzun zamandır hiç böyle çığlığa denk geldiniz mi ?

Ben ilk defa bu haykırışa şahit oluyorum.Sebebi net. Bu çığlık kolay kolay atılamaz, attıramaz hiç kimse de. O alev öylesine ateş almadı.Dinlemediyseniz açın youtube dan. Hak vereceksiniz.

Müzik evrensel dildir hani ,duygular geçer ,ifade etmek istediğini iki notayla enstrümanla anlatırsın ya ama bir çığlık geldi ki içinde milyon kelimeler ,isyanlar ; dünyanın diğer ucundan bile anlayan anladı.Hollanda nın saygı duyduğu Türk Kadını başardı bunu. Yarası kanıyordu içinde öfkesini bir tarafa koyup milletimizin düştüğü bu durumu rencide etmeden soğukkanlılıkla yaktı AĞIDINI.

Kaç defa dinledim bilmiyorum ama her dinlediğim de ölen , yaralanan , kaybolan ,evsiz – işsiz kalan, umudunu kaybetmiş ruhları dinliyordum. Her dinlediğim de ruhlar değişiyordu. Tek birine ait değildi işte mevzu bu. Karsu’nun suretin de hepsinin yansıması vardı. Milyonların sesini tek başına üstlenmiş bir yaralı dünyanın gözünde.

Haykırışı anlamak erdemli insanın işidir. O çığlık yara almış kalplerin dili ,kadının ,ananın ,minik çocukların, Ata’mızın ,şehitlerimizin dilidir. O ses tonu var ya hani binlerce kelimeleri çıkartır
boğazdan onu anlamak işte yürek ister anlamayan namerttir. Bunun okulu ayrı. Herkes kolayına öğrenemez. İçinde adalet, hukuk, vatan sevgisi ,insan sevgisi ve en önemlisi Allah sevgisi barındırır. O yüzden zor dur işte cancağzım. Paraya tamah etmeyenler, dürüst ve kul hakkı yemeyenler bir olmanın ne demek olduğunu bilenler anlarlar.

Kim ne derse desin bu alev dinmeyecek kolayına, unutulmasın zaten.Tacizcileri, hırsızları , göbeğini kaşıyarak , bıyık altından gülenleri kimse unutmasın. Kar da ayaz da masumları evsiz barksız bırakmanın vicdansızlığı ancak adıyla tam olan KARSU çığlığı ile hatırlanılsın.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.