DOLAR 32,3798 -0.21%
EURO 34,8215 0.17%
ALTIN 2.442,100,15
BITCOIN 2041765-1,30%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Karpuz sergisinde 1 kişinin öldüğü silahlı kavganın duruşması ertelendi

Karpuz sergisinde 1 kişinin öldüğü silahlı kavganın duruşması ertelendi

ABONE OL
Ekim 19, 2023 14:13
Karpuz sergisinde 1 kişinin öldüğü silahlı kavganın duruşması ertelendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kocasinan İlçesi Buğdaylı Mahallesi’nde Ali F.’nin öldüğü silahlı kavganın bugün görülen duruşmasında tutuklu sanık Y.T. “Ateş edilen yer çok ışık almıyordu. Ben de karanlığa doğru ateş ettim” dedi.
Olay, 21 Aralık 2022 tarihinde Kocasinan İlçesi Buğdaylı Mahallesi girişinde bulunan karpuz sergisi önünde gerçekleşti. İddiaya göre Y.T. ile R.K. arasında düğünde tartışma çıktı. Kavga çevredekiler tarafından yatıştırıldı, taraflar olay yerinden ayrıldı. Daha sonra Y.T. ile R.K. telefonda birbirlerine argo kelime kullandılar. Y.T. karşı taraftaki R.K.’ye nerede olduğunu sorması üzerine Buğdaylı Mahallesi girişinde bulunan karpuz sergisinde olduğunu öğrendi. Y.T. yanına Y.K., M.E.G. ve A.K. ile birlikte araca binerek Buğdaylı Mahallesi girişindeki karpuz sergisine gitti. Burada karşı taraf R.K.’nin yanında A.K. ile F.K ve maktul Ali F. arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada A.K. bacağından Ali F. ise kalbinden yaralandı. Arkadaşları tarafından hastaneye kaldırılan Ali F. yaşamını yitirdi. Yaşanan kavganın ardından olayın duruşması görülmeye başlandı. 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Y.T. ile tutuksuz sanıklar Y.K. ve A.K., ile taraf avukatları katıldı. Duruşmada söz alan Y.T., “Bize ateş edilen yer karanlıktı. Ben de o yöne ateş ettim” dedi. Müştekilerin avukatı ise serginin aydınlatma direğinin altında olduğunu kaydederek ‘ışık yeterliydi’ dedi.
Taraflar dinlendikten sonra mahkeme heyeti duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.