DOLAR 32,3476 -0.06%
EURO 34,8019 0%
ALTIN 2.389,92-0,27
BITCOIN 1909667-0,12%
Kayseri
15°

PARÇALI BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X

KARMA SANAT SERGİSİNİN AÇILIŞI YAPILDI

Törenin ardından, geleneksel el sanatlarını kullanan KAYMEK kursiyerlerin ve eğitmenlerin üretmiş olduğu 27 farklı branşta 70 eserden oluşan KAYMEK karma sanat sergisinin açılışı yapılarak, protokol tarafından ilgiyle izlendi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 17:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

EN ANLAMLI YARIŞMANIN ÖDÜL TÖRENİ İLE KAYMEK KARMA SERGİSİ AÇILIŞI YAPILDI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK A.Ş. tarafından düzenlenen ve 781 ortaokul, 234 lise öğrencisi olmak üzere toplam bin 15 öğrenci katıldığı ‘Asım’ın Nesli, Akif’in Şiirlerine Ses Veriyor’ Şiir Okuma Yarışması ödül töreni ile 29 farklı branşta 70 eserin yer aldığı KAYMEK Karma Sanat Sergisi’nin açılışı yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen “Asım’ın Nesli, Akif’in Şiirlerine Ses Veriyor” adlı Şiir Okuma yarışması ödül törenine Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekili, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi İsmail Tamer, AK Parti Kayseri milletvekili Hülya Nergis, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve öğrenciler ile veliler katıldı.

Törende konuşan Başkan Büyükkılıç, “Pandemi sürecinde ister istemez etkinliklerimizi kurallara uyma boyutunda hayata geçirmek için birimlerimiz çalışmalar yapıyorlar. Bunlardan birisi de KAYMEK UZEM (uzaktan eğitim) anlayışı içerisinde hem eğitimler verip, hem de bu tür etkinliklerle gençlerimizin bir bakıma kapasite çıkarma bağlamında onları ödüllendirme, yüreklendirme anlamında yaptığı çalışmalar söz konusudur. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ilan ettiği günlere İstiklal Marşı yılı olarak anılacağı için kurum ve kuruluşlarla zamanla bu tür etkinliklerle gençlere yer etmesi amacıyla çalışmalar yapıyoruz” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.