DOLAR 32,3980 -0.14%
EURO 34,8192 0.17%
ALTIN 2.434,36-0,17
BITCOIN 2034181-1,61%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
“KARİYER MERKEZİMİZ İLE MUTLAKA TANIŞIN”

“KARİYER MERKEZİMİZ İLE MUTLAKA TANIŞIN”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Üniversitesi’nde Kayseri Kariyer Merkezi tanıtım etkinliğinde üniversite öğrencileri ile bir araya geldi. Büyükkılıç, “Biz sizlere fırsat oluşturmaya, iş arayanla işverenin buluşmasını sağlamaya, istihdama, katma değere, üretime katkı sağlamaya gayret eden yaklaşım sergiliyoruz. Kariyer merkezimiz ile mutlaka tanışın” dedi. Büyükkılıç ayrıca, öğrencilere Kayseri Üniversitesi İncesu Kampüsü’ne spor sahası sözü de verdi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 11:04
“KARİYER MERKEZİMİZ İLE MUTLAKA TANIŞIN”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Kayseri Üniversitesi öğrencileri ile Buluşma Paneli ve Kayseri Kariyer Merkezi Web Sitesi’nin tanıtım programına Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk ve akademisyenler ile öğrenciler katıldı.

Üniversite öğrencilerine ‘iyi ki varsınız’ diye seslenen Başkan Büyükkılıç, “Bizlerin geleceği ve gururumuz olan siz gençlere layık olma yolunda özen göstererek bu şehri daha yaşanılabilir daha sahiplenme duygusuyla bezenir bir konuma getirmek için gayret gösteriyoruz” dedi.

Büyükkılıç, Türkiye’de 30 büyükşehir içerisinde en çok yatırıma pay ayıran Kayseri’nin birinci şehir seçildiğini hatırlatarak, icraatı çok önemseyen, insanların gereksinimlerini hayata geçirmek için çırpınan anlayış ve sahiplenme duygusuyla çalışmaları yaptıklarını ifade etti.

5 üniversitesi ile üniversiteler şehri Kayseri adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden genç dostu belediye ödülü aldıklarını belirten Başkan Büyükkılıç, öğrencilere önemli nasihat ve tavsiyelerde bulundu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.