DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20721291,38%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
“Şiddet Gördüm Şikayetçiyim”

“Şiddet Gördüm Şikayetçiyim”

ABONE OL
Kasım 7, 2023 14:14
“Şiddet Gördüm Şikayetçiyim”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’de karısına verdiği altınları alamayınca şiddet uygulayan şahıs eşi tarafından darp edildiğini öne sürerek şikayetçi oldu.

O.Ç. isimli şahıs iddiaya göre İncesu İlçesi’nde bulunan Saraycık TOKİ’deki evini otomobil ve bir miktar altın karşılığında sattı. Altınları eşine veren O.Ç. bir süre sonra altınları istedi. Eşi altınları vermeyince darp etti. Eşini darp ederken yere düşen O.Ç. isimli koca şiddet uyguladığı eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle davacı oldu. Eşler bir birinden şikayetçi oldu ve taraflar hakkında müşteki – şikayetçi olarak dava açıldı. 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya Müşteki sanık O.Ç. duruşmaya katılmazken, karısı ve avukatı mahkemede hazır bulundu.

KADIN SANIK SUÇLAMAYI REDDETTİ

Eşinin kendisine mart ve temmuz aylarında şiddet uyguladığını kaydeden kadın, “Çalışmıyordu yada çok az bir yerlerde çalışıp işten çıkıyordu. Altınları vermek istemedim. Şiddet uyguladı. En son Temmuz ayında şiddet uygularken düştü. Ben kendisini darp etmedim. Benim yaptığımı söyleyerek şikayetçi olmuş. Kendisinden boşanmak için dava açtım. Şikayetçiyim” dedi. Mahkeme heyeti eksiklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.