DOLAR 32,3793 -0.19%
EURO 34,7871 0.12%
ALTIN 2.432,70-0,23
BITCOIN 2017816-2,32%
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

KARIN TADINI DOYASIYA ÇIKARDI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Gönül Belediyeciliği’ kapsamında takdir toplayan hizmetlerini sürdürürken, Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi’nin ulu çınarları kardan adam yapıp kartopu oynayarak stres attı, kışın tadını çıkardı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 09:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Büyükkılıç tarafından 2019 yılında temeli atılan ve yaşlı vatandaşların hizmetine sunulan Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi farklı aktivitelerle ulu çınarların sosyalleşmesine, kendilerini geliştirmelerine ve stres atmalarına imkân sağlıyor. Bu kapsamda kar yağışı ile birlikte ulu çınarların eğlenceli vakit geçirmesi için kartopu etkinliği düzenlendi. Her bir yaşlının kendisine belirlenen program kapsamında faydalandığı merkezde kar yağışı heyecanla karşılandı. Kar yağışını fırsata çevirerek, gençliğini anımsamak isteyen yaşlılar kartopu oynadı, kardan adam yaptı. Düzenlenen etkinlikle stres atan ve eğelenen ulu çınarlardan Mustafa Soylu 1 yıldır merkezde olduğunu belirterek, “Çok memnunum. Bütün arkadaşlar fedakârane çalışıyorlar. Hepimiz huzurluyuz, mutluyuz, her şey güzel. Keyif alıyoruz. Bazen yaşlı oluyoruz, bazen böyle kartopu oynayarak gençliğimizi de hatırlıyoruz. İyiyiz, güzeliz. Bu hizmetleri veren herkese teşekkür ederiz. Sayın başkanımıza ayrıca buradan teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.