DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20678460,73%
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Kapuzbaşı Şelaleri

Kapuzbaşı Şelaleri

ABONE OL
Ekim 4, 2022 14:29
Kapuzbaşı Şelaleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte Yahyalı’nın eşsiz turistlik değerini içerisinde barından Aladağlar Milli Parkı içerisinde bulunan Kapuzbaşı Şelalelerini tüm dünyaya tanıtacak hizmetlerle buluşturuyor.

Başkan Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile işbirliği halinde Yahyalı ilçesinde doğa harikası şelaleleri, yaz kış eksilmeyen suyuyla her mevsim farklı güzellikler ile muhteşem görsel şölen sunan Kapuzbaşı Şelaleleri’ni dünyaya duyuracak projeleri hayata geçiriyor.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte, el dokuması halıları, lezzetli elmaları, Kapuzbaşı Şelalesi ve Aladağlar Milli Parkı ile ünlü Yahyalı ilçesinde önemli hizmetleri vatandaşlarla buluşturuyor.

Vali Gökmen Çiçek himayelerinde, Başkan Büyükkılıç’ın talimatlarıyla, Kapuzbaşı Şelaleleri’ne yapılacak cam teras ile yerli ve yabancı turistlere hem adrenalini hem de muhteşem bir görsel şölen sunacak olan Büyükşehir Belediyesi, çevre düzenlemesi, asfalt çalışmaları ve otopark yapımı gibi hizmetler de gerçekleştirecek.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.