DOLAR 32,2923 0.14%
EURO 34,7980 0.04%
ALTIN 2.411,950,13
BITCOIN 2048701-1,12%
Kayseri

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
KAPUZBAŞI ŞELALERİ’NE “CAM TERAS” TALİMATI

KAPUZBAŞI ŞELALERİ’NE “CAM TERAS” TALİMATI

Derebağ Mahalle Konağı’nda sel baskınından zarar gören vatandaşları da dinleyen Başkan Büyükkılıç ve Vali Çiçek, vatandaşların sıkıntılarının giderilmesi için anında talimat verdiler. Bu sırada bir kadın, Başkan Büyükkılıç’ın kendisinin 40 sene önce eski doktoru olduğunu söylerken, Vali Çiçek de “Başkanımız yine derdinin doktoru” dedi. Başkan Büyükkılıç da ‘Hakkını helal et anacım’ diyerek, yaşlı kadının talebine de anında talimat verdi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 14:12
KAPUZBAŞI ŞELALERİ’NE “CAM TERAS” TALİMATI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Vali Gökmen Çiçek ile birlikte Yahyalı’ya giderek, hem doğa harikası Kapuzbaşı Şelalesi’ni gezdi hem de yaşanan sel felaketi sonrasında etkilenen bölgeleri yerinde inceledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte sel felaketinden etkilenen bölgeleri ziyaret etmek ve vatandaşların ihtiyaçlarını öğrenmek doğrultusunda son durumu yerinde görmek amacıyla Yahyalı’ya gitti.

Yahyalı ilçe ziyaretine Başkan Büyükkılıç ve Vali Gökmen Çiçek beraberinde, Kayserili Merkez Valisi Sami Bulut, Yahyalı Kaymakamı Metin Eyyüpkoca, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bayar Özsoy ve daire başkanları katıldı.

Yahyalı’daki tüm mahalleleri gezen heyet, burada kendilerini karşılayan mahalle sakinleri ile tek tek ilgilendi.

Büyükçakır Mahallesi’nde açıklamalarda bulunan Başkan Büyükkılıç, tüm mahalleleri gezdiklerini belirterek, “Bizleri her zamanki sıcaklığınızla karşıladığınız için teşekkür ediyoruz. Cenab-ı Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Biz sizlere layık olmak, sizlerin istediği mütevazı istekleri hayata geçirmek için dayanışma içerisinde valiliğimiz ve belediyelerimizle el ele vermek suretiyle çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Gezi esnasında çocuklarla özel ilgilenen Başkan Büyükkılıç, çocuklara Kayserispor forması ve oyuncaklar da hediye etti. Vatandaşlar da Başkan Büyükkılıç ile Vali Gökmen Çiçek’e ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.