DOLAR 32,3889 -0.29%
EURO 34,8154 -0.01%
ALTIN 2.403,84-0,76
BITCOIN %
Kayseri
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

KALDIRIM ÇALIŞMALARI

KALDIRIM ÇALIŞMALARI HACI EMİN EFENDİ CADDESİNDE DEVAM EDİYOR Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın talimatı ile başlayan ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan kaldırım ve kilit parke çalışmaları Atatürk Bulvarı’nda tamamlandı, H.Emin Efendi Caddesi’nde ise çalışmalar devam ediyor.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 14:19
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KALDIRIM ÇALIŞMALARI HACI EMİN EFENDİ CADDESİNDE DEVAM EDİYOR
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın talimatı ile başlayan ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan kaldırım ve kilit parke çalışmaları Atatürk Bulvarı’nda tamamlandı, H.Emin Efendi Caddesi’nde ise çalışmalar devam ediyor.
Gerede Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Atatürk Bulvarı Üst ve Alt Yolda başlayan çalışmalar tamamlandı. Çalışmalar Hacı Emin Efendi Caddesi’nde devam ediyor. Atatürk Bulvarı Üst ve Alt Yolda tamamlanan çalışmalar kapsamında; vatandaşların kaldırımları daha rahat kullanabilmeleri açısından bazı bölgelerde kaldırımlar genişletildi. Tamamlanan çalışmalar sonrasında alınan karar gereği; araçların park sistemi yatay olarak devreye girerek, oluşan çarpık araç park edilmesinin ve trafik yoğunluğunun önüne geçildi.
Vatandaş ve Esnaf Oldukça Memnun
Ekonomik ömrünü tamamlamış kaldırımların, kilit parkelerin sökümü ve yapımı; Atatürk Bulvarı Üst ve Alt Yolda bulunan esnaflar ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken, daha ferah ve kullanışlı kaldırımları vatandaşın hizmetine sunduğu için Belediye Başkanı Mustafa Allar’a teşekkür ettiler.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.