DOLAR 32,4796 0.09%
EURO 34,8675 0.11%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

KAHTALI MIÇI’DAN MUHTEŞEM KONSER

Adıyaman’ın İl Oluşunun Yıldönümü Online Konserle Kutlandı

ABONE OL
Eylül 24, 2022 15:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Adıyaman’ın il oluşunun 66. yıldönümüetkinlikleri çerçevesinde muhteşem bir online konsere daha imza atan Adıyaman Belediyesi, Kahtalı Mıçı’yı hayranlarıyla buluşturdu.

1 Aralık 1954 yılında il statüsüne kavuşan Adıyaman’ın il oluşunun 66. yıldönümünü gün boyunca çeşitli etkinliklerle kutlayan Adıyaman Belediyesi, pandemi sürecinden dolayı son dönemlerde sıklıkla gerçekleştirdiği online etkinliklerinden bir tanesine daha imza attı.

Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirilen kutlama etkinliklerinin son programında Adıyamanlı ünlü türkücü KahtalıMıçı’yı hayranlarıyla buluşturan Adıyaman Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yayınladığı konser büyük ilgi gördü. Online konserde birbirinden güzel parçaları ile hemşerilerine doyumsuz bir akşam yaşatan KahtalıMıçı konser sonunda yaptığı konuşmada, pandemi sürecine rağmen böyle anlamlı bir günde böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yapan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a ve diğer emeği geçenlere teşekkür etti.

Konseri Adıyaman Belediyesi’ninYouTube, Facebookve Instagram hesaplarının yanı sıra Mercan TV’den de canlı olarak takip eden vatandaşlar da yaptıkları yorumlarla hem sanatçıya, hem de organizasyonu gerçekleştirilen Adıyaman Belediyesine teşekkür ettiler.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.