DOLAR 32,5589 0.26%
EURO 35,0334 0.61%
ALTIN 2.437,17-0,04
BITCOIN 2034167-1,98%
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Kafkas Çeçen-İnguş Kültür ve Dayanışma Derneği açıldı

Kafkas Çeçen-İnguş Kültür ve Dayanışma Derneği açıldı

ABONE OL
Ekim 2, 2023 16:18
Kafkas Çeçen-İnguş Kültür ve Dayanışma Derneği açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Kafkas Çeçen-İnguş Kültür Ve Dayanışma Derneği Erkilet’de yeni hizmet binasında açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Kayseri Kafkas Çeçen-İnguş Kültür Ve Dayanışma Derneği Erkilet’de yeni hizmet binasında açılışı gerçekleştirildi. Kayseri Kafkas Çeçen-İnguş Kültür Ve Dayanışma Derneğin’in açılış törenine Ankara Kafkas Çeçen Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Atila Doğan ve yönetim kurulu üyesi İhsan Pilger, İstanbul Çeçen Derneği yönetimini temsilen yönetim kurulu üyesi Şadi Bayam, Kayseri Kafkas Derneği Başkanı Nurşah Özyürek, Örenşehir Dernek Başkanı Hatice Ekinci, Karaçay Dernek Başkanı Harun Eğrisöğüt, Metiyeliler Dernek Başkanı Şenol Digeş, Aşağıborandere Derneğini temsilen Coşkun Yaldız ve Küçüksu Köyü muhtarı İsmail Özden ve davetliler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Adil Korkmaz, “Biz burada dernek olarak yeniyiz. Uzun zamandır dernek başkanlığı yapan Kayseri Kafkas Derneği Nurşah Özyürek’ten destek bekliyoruz. Ankara derneğimizin başkanı Atila Bey uzakta da olsa gerekli desteği sağlıyor. Kültür derneği olmamız sebebiyle tüm üyelerimizin, dostlarımızın, buraya kadar yorulan misafirlerimizin de desteğini bekliyoruz. Bizim kuruluş amacımız belli onun dışında bir faaliyetimiz yok. İnşallah kültürel açıdan elimizden geleni yönetim kurulumuz ile beraber fazlasıyla yapmaya çalışacağız. İstanbul’dan bize destek veren İstanbul Çeçen Derneği ve Uzun Yayla derneklerimizden Allah razı olsun. Bizde elimizden ne gelirse derneklerimizin yanında durmaya talibiz çok uzatmak istemiyorum hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.