DOLAR 32,5714 0.3%
EURO 34,8630 0.27%
ALTIN 2.441,800,14
BITCOIN 2045495-0,76%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

KADINLAR GÜNÜ JESTİ

AK Parti Kale Gençlik Kolları Başkanı Furkan Topalan ve yönetim kurulu üyeleri 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle Kale’de ikamet eden kadınlara karanfil takdim ettiler.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 18:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Kale Gençlik Kolları Başkanı Furkan Topalan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kadınlara yaptığı ziyaret sonunda karanfil jesti yaparak onların özel günlerini kutladı.

“Kadınlara Sadece Bugün Değil, Her Gün Değer Veriyoruz”

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Kale İlçesi’nde ikamet eden kadınları ziyaret eden Gençlik Kolları Başkanı Topalan, “8 Mart Dünya ve Türk kadınlarının eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini dile getirdikleri gündür. Kadınlar dünyanın en değerli varlıklarıdır. Kadınlar toplumun ve ailenin en önemli yapı taşıdır. Hayatımızı şekillendiren insanlardır aslında kadınlar. Siz belki de bizi sadece 8 Mart Dünya Kadınlar gününde görüyorsunuz ama biz yılın 365 günü her daim kadınlara önem ve değer veriyoruz. Evlerinde ve iş yerlerinde ziyaret ediyoruz. Her daim kadınlarla bir aradayız ve onlara hak ettiği değeri veriyoruz. Çünkü kadınlarımız bizlere bazen bir anne, bazen bir eş, bazen de bir kız kardeş oluyor. Kadınlar vefakardır, cefakardır. Kadınlara hak ettikleri değeri dünyada sadece Müslüman toplumlar veriyor. Bizler kadını bir meta olarak değil insan olarak anne olarak eş olarak görüyoruz. Bu bizim İnancımız gereğidir. O yüzden biz kadınlara sadece bugün değil her gün değer veriyoruz” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.