DOLAR 32,2725 -0.22%
EURO 34,8133 -0.03%
ALTIN 2.402,660,40
BITCOIN 20670610,22%
Kayseri

PARÇALI BULUTLU

16:58

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X

KADIN PERSONELLERLE ÖZEL PROGRAM

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen programda kadın belediye personelleriyle bir araya geldi. Kadınlarla çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Fadıloğlu, “Kendimi çok şanslı kabul ediyorum. Böyle bir yerde hizmet ediyor olmak, belediyecilik hizmetinde bulunmak, kadınlarla birlikte çalışmak bana güç veriyor” dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 18:57
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şehitkamil Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen program, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapıldı. Programa; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcıları Ceyda Gürsel, Fatih Ermeydan ile M. Ali Korkmaz ve kadın belediye personelleri katıldı. Program, belediyenin hizmetlerinin anlatıldığı kısa tanıtım filmi ile başladı. Programda, ‘Tarihe Yön Veren Kadınlar’ isimli tiyatral ile Haymana, Şerife Bacı, Kara Fatma, Adalet Yılmaz, Fatma Aliye, Nene Hatun, Halide Edip Adıvar, Rachel Corrie’nin hayat hikayeleri anlatıldı. Program, Şehitkamil Belediyesi tarafından yetim çocuklar ve annelerine yönelik gerçekleştirilen ‘Annemle Okuyorum’ projesi ödül töreni ile devam etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.