DOLAR 32,3686 -0.23%
EURO 34,7587 0.03%
ALTIN 2.437,52-0,03
BITCOIN 2020373-2,37%
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
KADIN MUHTAR VE MECLİS ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

KADIN MUHTAR VE MECLİS ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç ile birlikte, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın mahalle muhtarları ve tüm belediyelerin kadın meclis üyeleri ile buluştu.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 11:03
KADIN MUHTAR VE MECLİS ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükşehir Belediyesi Kay-Tur A.Ş.’nin işlettiği Emirgan Köftecisi’nde gerçekleşen programda Başkan Büyükkılıç, kadın muhtarlar ve kadın meclis üyeleri ile bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, burada yaptığı konuşmada hem kadın muhtarların talep ve önerilerini dinlemek hem de Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamak için bir araya geldiklerini söyledi. Başkan Büyükkılıç, “Her bir kardeşimizin beklentilerine cevap verip, onların sosyal hayatını, bulundukları ortamı daha iyiye taşıma yolunda gayret göstermek bizim olmazsa olmazımız. Çünkü kadınlar bizim mihenk taşımız. Orta direk denir ya hani bir çatının, çadırın orta direği, o olmazsa olmaz” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.