DOLAR 32,2438 0.08%
EURO 34,7813 -0.3%
ALTIN 2.434,97-0,37
BITCOIN 1972073-0,21%
Kayseri
11°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

J. Uzm. Çvş Furkan Sancar vefat etti

Erzincan da protokol kanser hastalığından dolayı 21 yaşında vefat eden J. Uzm. Çvş Furkan Sancar’ın cenaze namazına katıldı

ABONE OL
Eylül 24, 2022 21:47
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erzincan Valili’ğinden yapılan açıklamada , ”Bir Askerimiz, Bir de Sağlıkçımız Kansere Yenik Düştü
Yakalandıkları kanser hastalığından dolayı Erzincan’da bir sağlık memuru ve Tokat İl Jandarma Komutanlığında görevli Erzincanlı bir Uzman Çavuş Askerimiz hayatını kaybettiler.
Valimiz Sayın Mehmet Makas, ilk olarak sağlık memuru İsa Uluer’in Cuma Namazına müteakiben Boyacılar Camii’nde kılınan cenaze namazına katıldı.
Daha sonra; Erzincan’ın Tercan İlçesi Yaylayolu Köyü’ne giden Valimiz Sayın Mehmet Makas, Tokat İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli iken yakalandığı kanser hastalığından dolayı 21 yaşında vefat eden J. Uzm. Çvş Furkan Sancar’ın cenaze namazına katıldı.
Sayın Valimiz, kılınan cenaze namazının ardından Uzm. Çvş Furkan Sancar’ın tabuta sarılı Türk Bayrağını ve Fotoğrafını ailesine teslim ederek sabırlar diledi.
Valimiz Sayın Mehmet Makas, katıldığı cenaze namazlarının ardından merhumların yakınları ile görüşerek baş sağlığında bulunup sabırlar diledi, ” denildi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.