DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22357770,67%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
İYİ Parti Lideri Meral Akşener’den savcılığa suç duyurusu!

İYİ Parti Lideri Meral Akşener’den savcılığa suç duyurusu!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz İstanbul seçimleri hemen öncesinde PKK bölücü terör örgütü ele başı Abdullah Öcalan’ın mektubunun AA aracılığı ile TRT’de okunması ve kırmızı bültenle aranan Osman Öcalan’ın devlet televizyonu TRT’ye çıkarılarak röportaj yapılması hakkında çok sert konuştu. İsim vermeden iktidarı ve MHP’yi eleştiren Akşener ‘’ beka beka diyenler, terörist elebaşı ile mektup arkadaşı oldular. Küçük ortak, terörist başını dinleyin diye celallendi’’ dedi. İYİ Parti tarafından konu ile ilgili olarak TRT ve RTÜK hakkında meclise araştırma önergesi verildi. İyi Partililerin araştırma önergeleri red edildi ama, İYİ Parti lideri Meral Akşener, TRT hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 00:41
İYİ Parti Lideri Meral Akşener’den savcılığa suç duyurusu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

23 Haziran İstanbul seçimlerine 2 gün kala terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın mektubuyla, kardeşi terörist Osman Öcalan’ın da TRT ekranına çıkarılması muhalefetin gündeminden düşmüyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in hedefinde iktidar ve ortağı MHP vardı. Yine en sert tondan verdi mesajlarını. Akşener, ‘beka beka diyenler, terörist elebaşı ile mektup arkadaşı oldular. Küçük ortak, terörist başını dinleyin diye celallendi. Küçük ortak deyince de kızıyorlar. Eş başkan mı diyeyim ne diyeyim?..’’ dedi.

 

MHP lideri Devlet Bahçeli, Akşener’in sözlerine ‘’terörist elebaşı ve örgütü ile Milliyetçi Hareket Partisini kâğıt üstünde bile yan yana getirenler, derin bir şerefsizlik çukuruna düşen soysuzlardır’’ ifadeleri ile yanıt verdi.

23 Haziran İstanbul seçimlerinden hemen 2 gün öncesinde terörist başı Abdullah Öcalan’ın mektubunun okunması, kardeşi Osman Öcalan’ın devlet televizyonu TRT’ye çıkarılması liderlerin tansiyonunu yükseltti. Meclis genel kurulunu da karıştırdı.

İyi Parti tarafından TRT ve RTÜK hakkında araştırma önergesi verdiler. Verilen önerge AKP ve MHP’nin oy çokluğu ile red edildi ama İYİ Partililer TRT hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.