DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20596240,63%
Kayseri

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
İYİ Parti’den Erken Seçim ve İttifak Açıklaması

İYİ Parti’den Erken Seçim ve İttifak Açıklaması

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu yaptığı açıklamalarında erken seçim ve ittifak hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ağıralioğlu yaptığı açıklamalarında gündemlerinde ittifak ve erken seçim olmadığını belirtti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 03:39
İYİ Parti’den Erken Seçim ve İttifak Açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu yaptığı açıklamalarında seçim istemediklerini ancak ekonomik durumun Hükümeti seçime zorlayacağına inandığını ifade etti.

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu Denizli Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Ağıralioğlu açıklamalarında Türkiye'de demokrasinin kalitesinin düştüğünü, vatandaşların ekonomik sıkıntı ile karşı karşıya kaldığını belirtti.

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu açıklamalarının devamında İktidara gelmeleri halinde ülkeyi el birliğiyle ayağa kaldıracaklarını ifade etti ve şöyle devam etti:

“Bu ülkenin bu sistemden kurtulmasını sağlayacağız. Bu bir bayrak yarışıdır. Biz AK Parti'deki arkadaşlarımızın düşmanı değiliz. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da dahil AK Parti'de uzunca senelerdir memlekete, millete hizmet götürmek için çalışan arkadaşlarımızın hasmı değiliz. Biz onların rakipleriyiz. Bu bir bayrak yarışıdır. Siyaset 'Ben daha iyisini yapacağım' diyenlerin er meydanıdır.”

 

İTTİFAK VE ERKEN SEÇİM GÜNDEMDE DEĞİL

Bir gazeteci tarafından Ağıralioğlu'na erken seçim tartışmalarına ilişkin bir soru soruldu. Bunun üzerine Ağıralioğlu Türkiye'de geçim derdi varken erken seçimi konuşmanın millete nezaketsizlik anlamına geleceğini belirtti ve şu açıklamalarda bulundu:

“Seçim, iktidara bütün imkanları hovardaca, kamu disiplinini bozacak şekilde harcama imkanı sağlar. Ekonomimiz bunca kırılganlık içerisindeyken yine seçim gibi yükü Türk ekonomisinin üstüne vurmak millete hakaret etmek demektir. Evlatlarıyla beraber intihar edenlerin hatırasını incitmek demektir.

Siyasi bir beraberlik ve ittifak gündemimiz yok. Biz iktidar alternatifi olan bir siyasi partiyiz. Bu beraberlikler içerisinde kontrollü ve belli illerde müşterek adaylarımız oldu CHP ile. Bizim AK Parti'yle siyasi bir beraberlik gibi bir gündemimiz yoktur. Memleketi bugünkü halinden teslim almak için siyaset yapıyoruz. Dolaylı olarak ima yoluyla bile beraberlik hayali kuran birisi yoktur. Genel Başkandan en alt kademedeki çalışana kadar hiç kimsenin hususi ve mahrem bir gündemi yoktur.”

 

www.kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.