DOLAR 32,5262 0.26%
EURO 34,8771 0.34%
ALTIN 2.444,760,28
BITCOIN 20704340,83%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

İstanbul da Kayseri Mantı Festivali

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Mantı festivalinde :Sıla hasreti çeken kıymetli Kayserili hemşehrilerimizin yapmış olduğu her organizasyona katılmaya özen gösteriyor ve şehrimizin mutfağını tanıtmaya devam ediyoruz. Bu güzel buluşmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum

ABONE OL
Eylül 25, 2022 06:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

istanbul Esenler, Dörtyol Meydanı AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki, Milletvekilimiz Hülya Atçı Nergis, belediye başkanlarımız ve kıymetli hemşehrilerimiz ile “Kayseri Mantı Festivali” ne katıldıeledi

Esenler'de Kayseri Mantı Festivali Yapıldı 

KAYSERİ,(BGC)-Esenler Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Esenler Kayseri Mantı Festivali yapıldı.

İstanbul'da düzenlenen Kayseri Mantı Festivali'ne, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis, Kayseri Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin ve Talas Belediye Başkanvekili Ragıp Dost ile meclis üyeleri ve Kayserililer katıldı.

Festivalde 5 ton Kayseri mantısı 20 bin katılımcıya ikram edildi. Mantı ikramının ardından Türk Halk Müziği sanatçılarından Orhan Hakalmaz festivalde konser verdi.

 Esenler ilçesi Dörtyol Meydanı’nda gerçekleşen Kayseri Mantı Festivali’ne katılan Memduh Büyükkılıç, organizasyonu düzenleyen Esenler Belediyesi ve Kayseri Dernekleri Federasyonu başta olmak üzere emeği geçen tüm kurumlara teşekkür ederek, “Adeta Kayseri’de gibiyiz, ilçelerimizden gelen dostlarımız ile güzel bir festival oldu. Mantı festivali etkinliğinin kadim şehrimizin kültürünü yansıtarak birlik, beraberlik ile dayanışmaya vesile olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından plaket takdimi yapıldı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.