DOLAR 32,3912 -0.11%
EURO 34,5988 -0.62%
ALTIN 2.388,89-1,88
BITCOIN 1915090-6,22%
Kayseri
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
İSLAM MEDENİYETLERİ MÜZESİ AÇILDI

İSLAM MEDENİYETLERİ MÜZESİ AÇILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İslam Medeniyetleri Müzesi’nin açılış törenine katıldI.Cumhurbaşkanı Erdoğan, 39. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından düzenlenen fuarın 39'uncusunun ülkeye, millete, kültür ve sanat hayatına hayırlı olmasını diledi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 11:59
İSLAM MEDENİYETLERİ MÜZESİ AÇILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millî Saraylar İslam Medeniyetleri Müzesi’nin açılış törenine katıldı.
Erdoğan, müze açılışı öncesinde Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Büyük Çamlıca Camii Külliyesinde düzenlenen 39. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı Açılış Töreni’ne katıldı.

Bu yıl Ankara’da Ahmet Hamdi Akseki Camii, İstanbul’da Fatih Camii ve Büyük Çamlıca Camii’nde açılan kitap ve kültür fuarlarını ramazan ayının bereketlerinden olarak gördüğünü dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedî azaptan kurtuluş olan, böyle müstesna bir ay. İçinde Leyle-i Kadr’in olduğu böyle müstesna bir ayın içerisinde maşallah bu kitap fuarlarıyla birlikte bir de Büyük Çamlıca Camimizin altında inşallah müzemizi de açıyoruz. Ve bu müzede senede bir, bazen iki kez elimizdeki tüm objeler sergilenecek ve milletimize tamamıyla bu objeler inşallah onların hizmetinde olacak” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.