DOLAR 32,3812 -0.33%
EURO 34,7263 -0.28%
ALTIN 2.397,99-1,00
BITCOIN 19163993,46%
Kayseri
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X

İŞKUR 19 Ekim iş ilanlarına başvurular başladı!

İŞKUR Online iş başvurusu

ABONE OL
Eylül 24, 2022 13:14
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 18 yaşını dolduran herkesin başvuru yapması için 19 Ekim iş ilanları yayımlandı. Deneyimli Deneyimsiz KPSS'li KPSS'siz tüm adayların da başvuru yapacağı iş ilanlarında aranan başvuru şartları da açıklandı. En az ilköğretim mezunu KPSS'li KPSS'siz İŞKUR 19 Ekim personel alım ilanı detayları haberimizde…

İş arayanlar için Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden KPSS'li KPSS'siz erkek kadın yeni personel alım ilanları yayımlandı.

İŞKUR 19 EKİM YENİ İŞ İLANLARI YAYIMLANDI

İŞKUR üzerinden yayımlanan 19 Ekim yeni iş ilanlarında adayların online İŞKUR üzerinden başvuru yapacağı aktarıldı.

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanında okur yazar, ilköğretim mezunu olan başta olmak üzere lise, önlisans ve lisans mezunu adayların da başvuru yapabileceği aktarıldı.

İŞKUR PERSONEL ALIMI GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

1. 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.

2. 18 yaşını tamamlamış olmak.

3. Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

4. Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.

5. En az ilköğretim mezunu olmak,

6. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan, emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı alıyor olmamak.

7. Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular, ilan-sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

8. Kamu kurum ve kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak.

www.kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.