DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20732960,65%
Kayseri
11°

HAFİF YAĞMUR

20:12

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
İnternetten ‘adres talep başvuru projesi’ hizmete girdi

İnternetten ‘adres talep başvuru projesi’ hizmete girdi

İnternetten ‘adres talep başvuru projesi’ hizmete girdi KAYSERİ (1HA) – Kayseri’nin Kocasinan, Melikgazi, Hacılar, İncesu ve Talas ilçelerinde ikamet eden vatandaşlar, adres talep başvuru işlemlerini internet üzerinden yapabilecek.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 15:39
İnternetten ‘adres talep başvuru projesi’ hizmete girdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu kapsamda Hacılar, İncesu, Kocasinan, Melikgazi ve Talas ilçelerinde ikamet eden vatandaşlar, ‘yeni yapı adres başvurusu, ‘adres beyan formu başvurusu’ ve ‘adres değişikliği başvurusu’ işlemlerini Büyükşehir Belediyesi’ne gitmeden online olarak internet üzerinden yapabilecek. Vatandaşlar, başvurularını https://cbs.kayseri.bel.tr/GenelSayfalar/VatandasTalepNum/VatandasTalepNum.aspx adresinden yapabilecek. Bundan sonra E-mail ve Whatsapp adreslerinden numarataj talep başvurusu talebi alınmayacak.

Konu hakkında açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Vatandaşlarımıza kolaylık sağlayacak ve Büyükşehir Belediyemize gelmelerine gerek kalmadan, çevrimiçi olarak işlerini yapabileceği çalışmamız hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.