DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20413145,87%
Kayseri
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Instagram’a yeni özellik

Instagram’a yeni özellik

ABONE OL
Ocak 22, 2024 11:39
Instagram’a yeni özellik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Instagram, kullanıcılarını daha yakından ilgilendiren ve dikkat çeken bir güncelleme üzerinde çalışıyor. Sosyal medya platformu, takip isteği gönderirken kullanıcılardan bir neden belirtmelerini isteyen yeni bir özelliği test ediyor. Bu değişiklikle birlikte, Instagram kullanıcıları artık takip isteği gönderirken nedenlerini belirtmek zorunda kalacaklar.Özellikle LinkedIn’deki uygulamaya benzer şekilde, takip isteği gönderenlere “Takip isteğinize eklemek için bir neden seçin. Bu, kişinin sizin kim olduğunuzu bilmesine yardımcı olur.” şeklinde bir ileti gösterilecek. Ancak, şu an için seçeneklerin ve özel mesaj ekleme seçeneğinin nasıl olacağı belirsizliğini koruyor. Bu yeni özellik, seri takip isteklerini azaltarak kullanıcı deneyimini daha kontrollü hale getirebilir.

Son zamanlarda eklenen DM (Direct Message) isteği gönderme sınırıyla birlikte, bu özellik profilini gizleyen kullanıcılara ek bir güvenlik katmanı sağlayabilir. Ayrıca, uygulamadaki okundu bilgilerini devre dışı bırakma özelliğinin test aşamasında olması, gizlilik konusundaki kullanıcı ihtiyaçlarına daha fazla odaklanmayı gösteriyor. Instagram’ın bu tür güncellemelerle kullanıcılarına daha fazla kontrol sağlamaya çalışması, platformun gelecekteki kullanıcı deneyimini şekillendirmeye yönelik çabalarını yansıtıyor.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.