DOLAR 32,5714 0.3%
EURO 34,8630 0.27%
ALTIN 2.441,800,14
BITCOIN 2045495-0,76%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

“İnsan sağlığı bu kadar ucuz mu?

Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç Sindelhöyük Fatih mahallesi sakinlerinin daveti üzerine Mahalle Başkanı Mahmut İlipınar ile birlikte mahalleyi ziyaret etti. Vatandaşın sorun ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Kılınç; vatandaşlar ile birlikte mahallede bulunan lağım patlağının onarılması için yetkililere seslendi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 08:48
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mahallelinin lağım suyu isyanı.

Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç açıklamasında; “Davet üzerine Sindelhöyük Fatih mahallemizi ziyarete geldik, vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinledik.Mahallede lağım patlağı var evlerin hemen yanında , kokusu vatandaşları çok rahatsız ediyor,bu evlerde yaşayan insanlar var bu evlerdeki yaşayan insanların sağlığını tehdit ediyor,mahalle sakinleri bir kaç defa yetkililere söylediklerini ama çözüm bulamadıklarını söylüyorlar,insan sağlığı bu kadar ucuz mu?Yetkililerden bir an önce bu lam patlağının onarılmasını ve vatandaşların bu sıkıntıdan kurtarılmasını bekliyoruz” dedi.
Başkan Kılınç; “Ayrıca çoğu mahallemizde olduğu gibi bu mahallemizde de parke çalışmasının yapılmadığı bir sokak var. Vatandaşlarımız haklı olarak diğer yollara yapılan parkenin neden kendi sokaklarına yapılmadığını soruyor, yazın tozdan kışın çamurdan rahatsız oluyorlar” ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinleri; “Lağım patladığı için burası hep lağım suyu, burada insanlar yaşıyor, bu evlerde yaşayan insanlar lağım kokusundan duramıyor. Burada ki vatandaşlar vergisini veren vatandaşlar neden buraya bakılmıyor, hizmet yapılmıyor? Su faturasını kesmeye gelince hemen geliyorlar ama lağım suyunu söylememize rağmen gelip yapan yok.”
“Mahallemizde çoğu yer parke yapıldı çokta güzel oldu ama bu sokak neden yapılmadı böyle bırakıldı. Burada ki insanlar size birşeymi yaptı, verginizi mi vermedi neden bu yol parke yapılmadı. Sokağın başına kadar parkeler geldi ama sokak yapılmadan parkeleri alıp geri götürdüler, burasıda böyle toprak olarak kaldı. Yazın toz oluyor evin önüne çıkamıyoruz, kışın çamur oluyor düzgünce gidip gelemiyoruz” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.