DOLAR 32,1851 0.04%
EURO 35,1254 0.06%
ALTIN 2.463,51-0,16
BITCOIN 21104021,10%
Kayseri
17°

PARÇALI BULUTLU

20:22

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X

İnşallah bu ligde kalacağız

Kayserispor basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz: İnşallah bu ligde kalacağız Hes Kablo Kayserispor'un Yukatel Denizlispor'u 6-3'lük sonuçla mağlup ettiği müsabaka ile ilgili açıklama yapan sarı kırmızılı takımın Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, " Aynı ciddiyetle bundan sonraki maçlara da çıkıp inşallah bu ligde kalacağız" açıklamasında bulundu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 21:41
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper ligin 38’inci haftasında sahasında Yukatel Denizlispor’u konuk eden Hes Kablo Kayserispor sahadan 6-3’lük galibiyetle ayrıldı. Hes kablo Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz karşılaşma ile ilgili yaptığı açıklamada; “Öncelikle sadece 1 maç kazandık. Ama kritik bir maçtı. Hem Yalçın Koşukavak hocamızın ilk maçıydı hem de uzun zamandır 3 puan hasreti olduğu için çok kritik bir maçtı. Dün Yalçın hoca ne yapmak istediklerini bize anlattı. onları sahada görmek, oyuncuların görevlerinin değişmesi ve sahada görevlerini yerlerine getirmeleri bizleri çok mutlu etti. Ama sadece 1 maç kazandık. Önümüzde Yeni Malatyaspor maçı var. Arkasına Gaziantep FK, Başakşehir ve Fenerbahçe var. Bunların hepsinden puanlar almak zorundayız. Aynı ciddiyetle bundan sonraki maçlara da çıkıp inşallah bu ligde kalacağız. Kayserispor yönetimi olarak hatalarımız olmuştur ama Kayseri’ye ve Kayserispor’a hiç bir zaman yanlışımız olmaz, olamaz. Çok fırsatlar teptik. Ama bu yıl böyle oldu. İnşallah ligde de kaldıktan sonra gelecek yıl bu eziyeti bir daha çekmeyeceğiz. Yaklaşık 2 yıldır Berna Gözbaşı başkanlığında sportif başarı istediğimiz gibi olmasa da finansal başarı çok net bir şekilde sağlanmıştır” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.