DOLAR 32,3928 -0.15%
EURO 34,7938 0.13%
ALTIN 2.435,50-0,12
BITCOIN 2020122-2,56%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
İncesu’da yaşayan Kongo’lu Koumbay’ya İlmek Başkan sahip çıktı

İncesu’da yaşayan Kongo’lu Koumbay’ya İlmek Başkan sahip çıktı

ABONE OL
Mart 23, 2024 15:52
İncesu’da yaşayan Kongo’lu Koumbay’ya İlmek Başkan sahip çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İncesu’da yaşayan ve eşinden ayrı olan 2 çocuk annesi Kongo’lu Koumba Lyna Laure’ye İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek sahip çıktı. Başkan İlmek “Din, dil ayrımı yapmadan insanlarımızın taleplerini çözüyoruz, Kongo’lu Koumba’da ilçemizin gelini. Ona ve çocuklarına sahip çıkmak bizim görevimiz” dedi.
3 yıl önce ile evlenerek İncesu ilçesine yerleşen ve eşinden ayrı olması nedeniyle 2 çocuğuyla Fırınönü mahallesinde yaşamak zorunda kalan Kongo’lu Koumba Lyna Laure’ye İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek sahip çıktı.
“BİZİM AHLAKIMIZDA AYRIM OLMAZ”
Ailenin sosyal ve ekonomik sorunlarını çözen Başkan İlmek “Bizler gerek dinimizin gerekse misafir perverleğimizin gereği olarak Din, Dil, Irk ayrımı etmeden insanlarımıza yardımcı olmak zorundayız. Elinden tuttuğunuz, yardımcı olduğumuz kişilerden biri de 3 yıl önce İlçemizden biriyle evlenen 2 çocuk annesi Kongo’lu gelinimiz Koumba Lyna Laure. Eşi talihsiz bir olay nedeniyle cezaevinde. İki kızı ile ortada kalmış. Bize düşen ona yardımcı olmak. Kendisinin ve çocuklarının ihtiyaçlarını karşılamak. Bizim ahlakımızda ayrım olmaz. Birileri dağıttığı iaşe de bile kendinden olmayana iaşe vermezken, biz ilçemizde yaşayan, bizden yardım isteyen herkese sahip çıkıyoruz ve çıkmaya devam ediyoruz. Elimizden geldiği kadarıyla ilçemizde ihtiyaç sahibi insanlarımızın sorunlarını çözüyoruz. Kilometre ötelerden gelerek İncesu’ya yerleşen Koumba hanımefendi bize Allah’ın ve şu an yanında olmayan eşinin emanetidir. Bizim görevimiz bu emanete sahip çıkmaktır” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.