DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20693210,57%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
İncesu’da görkemli tören

İncesu’da görkemli tören

ABONE OL
Ekim 7, 2023 15:16
İncesu’da görkemli tören
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anadolu Gazeteciler ve Spor Yazarları Derneği (AGSYD) Kayseri Şubesi “Onur Ödülleri” İncesu’da düzenlenen görkemli törenle sahiplerini buldu. Törende konuşan İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, İncesu’nun tanıtımı konusunda Gazetecilere büyük görev düştüğünü söyledi.
İncesu Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen görkemli törene Kayseri Vali Yardımcısı Ömer Tekeş, İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İlmek, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Türkiye Gazetesi Spor Yazarı Hasan Sarıçiçek, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ve dernek üyeleri ile davetliler katıldı.
KAYMAZ, “BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ”
Katkıları için İncesu Belediye Başkanı Av.Mustafa İlmek ve ekibine teşekkür eden AGSYD Kayseri Şube Başkanı Mehmet Fatih Kaymaz, “Biz, fikir işçileri olarak yazarı, çizeri, foto muhabiri, muhabiri, kameramanı, okuru, izleyenleri, müki amirleri, siyasiler ve spor adamları hep birlikte güçlüyüz. Anadolu Gazeteciler ve Spor Yazarları Derneği olarak amacımız gazetecilik mesleğini geliştirmek, güvenilirliğini artırmak, gazeteci hak ve çıkarlarını korumak, sevgi, saygı ve dayanışmaya katkı sağlamak, zor koşullara rağmen halkın doğru haber alma hakkını yerine getirebilmek için çalışan başarılı gazetecileri ödüllendirmek” dedi.
İLMEK, “HABERCİLER OLMAZSA OLMAZ”
İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İlmek ise ‘’Hayatın içinde haberciler olmazsa olmaz. İncesu ilçemizde sizleri daha geniş bir zamanda misafir etmek ve ilçemizi daha detaylı tanıtmak isteriz. Kilisemiz, kervansarayımız, tarihi sokaklarımız ve marinamız ile tanıtımlarımızı yapacağız. Bu güzellikleri tanıtmak bizim görevimiz, duyurmakta desteklemekte siz basın mensuplarımızın görevi. Ödül alan gazetecilerimizi tebrik ediyorum’’ dedi.
SARIÇİÇEK, “MEDYA TOPLUMUN AYNASI”
Duayen gazeteci, Türkiye Gazetesi yazarı Hasan Sarıçiçek törende engin tecrübelerini paylaşırken, ‘’Medya toplumun aynasıdır. Gazetecilerin ödül alması omuzlarına takılan apolet gibidir, topluma karşı sorumluluklarını daha da artırır” dedi.
TEKEŞ, “BİZ MESAİ ARKADAŞIYIZ”
Vali Yardımcısı Ömer Tekeş, ‘’Gazeteciler, bizlerin kamu yöneticilerinin mesai arkadaşlarıdır. Kriz, doğal afetler ve bayramlarda beraber hareket ederiz. 10 Ocak gazeteciler günü ancak aynı zamanda idareciler günü de. Bizleri 10 Ocak’ta unutmayın’’ şeklinde konuştu. Tekeş’e konuşmasının ardından İncesu Belediye Başkanı İlmek tarafından teşekkür plaketi verildi.
AGSYD Kayseri Şube Başkanı Mehmet Fatih Kaymaz, İncesu Belediye Başkanı İlmek’e desteklerinden Kayserispor forması hediye etti. Başkan İlmek ayrıca AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm’e de teşekkür plaketi verdi. Konuşmalardan sonra “Onur Ödülleri” sahiplerini buldu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.