DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20597900,22%
Kayseri

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
İncesu’ya çok amaçlı spor kompleksi

İncesu’ya çok amaçlı spor kompleksi

KAYSERİ (1HA) – İncesu Belediyesi tarafından yapılacak, halı saha, kapalı yüzme havuzu, erkek ve kadın hamamı ile saunanın yer aldığı spor kompleksi projesinde ihale aşamasına gelindi. Belediye hizmetlerini anlatan İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, ilçede seracılık faaliyeti başlatacaklarını, halk günü yapacaklarını ve TOKİ çalışmalarının devam ettiğini duyurdu. İlmek, ‘hayalim’ dediği projeyi de açıkladı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 12:09
İncesu’ya çok amaçlı spor kompleksi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KayseRadar ve Hunat TV ortak yayınında Mustafa Bayram ve Kürşat Açıkgöz’ün sunduğu Ramazan Sohbetleri programına katılan İncesu Belediye Başkanı İlmek, belediye olarak tamamlanan ve devam eden projeler hakkında bilgi verdi. Hizmetlerini vatandaş odaklı yaptıklarını anlatan İlmek, öğrenci ve semp pazarına gelecekler için ücretsiz servis hizmeti başlattıklarını söyledi. İlmek, “İncesu pazarına vatandaşlarımızı 3 yıldır ücretsiz servislerle taşıyoruz. Akşam da tekrar evlerine bırakıyoruz. Bunu yapmamızın sebebi, o bölgede yaşayan insanlarımızın durumu malum, hem istedikleri gibi alışverişlerini yapabilsinler hem İncesu esnafına bir katkı sağlamış olsunlar. Ayrıca Süksüm Mahallesi’nde 414 öğrenciye de servis imkânı sağlıyoruz. Ben belediye başkanı olduğum sürece bunu devam ettireceğiz” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.