DOLAR 32,4595 0.08%
EURO 34,7603 -0.19%
ALTIN 2.425,97-0,36
BITCOIN 20656701,70%
Kayseri
20°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

İhtiyaç sahibi vatandaşlara büyük destek! Nakit ödeme yapılacak

Vakıfbank tarafından çok önemli bir duyuru yayımlanarak vatandaşlara destek kampanyası duyuruldu. Kamu bankası Vakıfbank tarafından yapılan duyuruda evlilikten beyaz eşyaya kadar olan ihtiyaçlar için nakit destek verileceği belirtildi. Bu krediler için 36 aya varan vade imkanı bulunuyor.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 12:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vakıfbank tarafından çok önemli bir duyuru yayımlandı. Bu duyuruda evlilikten eğitime, beyaz eşyadan mobilyaya tüm istekler için gerekli nakit ihtiyaçlarının karşılanması için Vakıfbank tarafından taksitli kredi imkanı sağlanacağı belirtildi.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi kapsamında 36 aya varan vade bulunurken aylık, 3 aylık veya değişken taksitlerle geri ödeme yapılabilecektir. Bu krediler belirli ve düzenli geliri olan istihbaratı olumlu olan gerçek kişilere kullandırılacak. 

Tüm bunların yanı sıra kredi kullanan kişiye Hayat Sigortası yapılacağı belirtilerek teminat karşılığı kullandırılacağı vurgulandı.

VAKIFBANK TARAFINDAN YAYIMLANAN DUYURU

Konu ile ilgili olarak Vakıfbank tarafından yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verdi:

36 aya kadar vade seçenekleri ile aylık, 3 aylık dönemler veya değişken taksitlerle geri ödeme seçenekleri vardır. 

Belirli ve düzenli bir geliri olan (ticari nitelikli kişiler hariç) ve istihbaratı olumlu olan gerçek kişilere kullandırılır.

Kredi kullanan kişiye, Hayat Sigortası yapılır.

Teminat karşılığı kullandırılır.

www.kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.