DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20778561,64%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

İçenlere 900 lira para cezası kesilecek

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile birlikte maske denetimi yaptı ve Vali Günaydın basın mensuplarına çeşitli açıklamalarda bulundu. Vali Günaydın açıklamalarında maske takma zorunluluğu bulunan yerlerde sigara içenlere 900 lira maske takmama cezası kesileceğini belirtti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 12:50
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vali Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile birlikte halkın yoğun olduğu Cumhuriyet Meydanı, Kapalı Çarşı, Bankalar Caddesi, Düvenönü'nde corona virüsü maske denetimi yaptı. Heyet esnaf ve ayay vatandaşları denetledi ve maske ve sosyal mesafe konusunda uyardı. Vali Günaydın, kaldırımlara ürün, masa, sandalye koyan esnafları uyararak kaldırımı işgal etmemeleri gerektiğini vurguladı.

RADİKAL SİGARA KARARI 

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın burada basın mensuplarına çeşitli açıklamalarda bulundu. Vali Günaydın açıklamalarında maske takılmasının zorunlu olduğu alanlarda sigara içilemeyeceğini, içildiği takdirde 900 TL 'maske takmama cezası' uygulanacağını belirtti. Bu konu hakkında Vali Günaydın'ın açıklamaları şöyle oldu:

“Maalesef hafta için sürekli alanlardayız. Gördüğüm manzaralar bizleri haliyle üzüyor. Maske takmanın zorunlu olduğu alanlarda bazı vatandaşlarımız sigaralarını yakıp vatandaşların üzerlerine gidecek şekilde sigara dumanının bu işlemi gerçekleştiriyorlar.

“ÇOK NET İFADE EDİYORUM”

Çok net ifade ediyorum, maske takmanın zorunlu olduğu alanlarda maske takacağız, bu alanlarda sigara içilmesi mümkün değil. Bir zorunluluk getirilmiş, uyulması lazım. Zorunluluk maske takma zorunluluğu. Sigara içerken yanınızdaki insanlara zarar veriyorsanız hem sizin hem yanınızda oturanlar için tehlike. Kesinlikle sigara içilemez, içildiği takdirde maske takmama cezasından dolayı da vatandaşlarımıza 900 TL ceza yazılıyor.”

https://www.kamupersoneli.net/

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.