DOLAR 32,4553 -0.02%
EURO 34,9076 0.32%
ALTIN 2.436,31-0,08
BITCOIN 2034232-1,83%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
İç Anadolu da yağış uyarısı

İç Anadolu da yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün 17-21 Şubat tarihlerini kapsayan hava durumu Kayseri ile yağışın beklendiği illerde yüksek kar örtüsü bulunan eğimli yerlerde çığ riski bulunduğu vurgulanarak, yaşanması muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 10:15
İç Anadolu da yağış uyarısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri ve 15 il için kar ve çığ uyarısı

KAYSERİ (1HA) – Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kayseri’nin de aralarında bulunduğu 15 kent için kar yağışı ve çığ tehlikesi uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün 17-21 Şubat tarihlerini kapsayan hava durumu tahmin raporu açıklandı. Buna göre; çarşamba ve perşembe günü yurdun iç kesimlerinde sisli havanın hâkim olması bekleniyor. Kıyı kesimlerinde ise güneşli hava görülecek.

KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR!

Hava sıcaklığı yarın (Cuma) ve Cumartesi günü düşecek. Yapılan uyarıya göre Kayseri’nin de aralarında olduğu 15 ilde kar yağışı bekleniyor. Cumartesi günü kar yağışının beklendiği diğer iller ise şöyle; “Kastamonu, Hakkâri Yozgat, Kırşehir, Bayburt, Niğde, Karabük, Aksaray, Nevşehir, Karaman, Sivas, Erzincan, Gümüşhane ve Erzurum.

KAR ÖRTÜSÜNÜN YÜKSEK OLDUĞU EĞİMLİ YERDERDE ÇIĞ TEHLİKESİ!

Meteorolojiden yapılan açıklamada çığ uyarısında da bulunuldu. Kayseri ile yağışın beklendiği illerde yüksek kar örtüsü bulunan eğimli yerlerde çığ riski bulunduğu vurgulanarak, yaşanması muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.