DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22343940,80%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
İBB Başkanı İmamoğlu’ndan flaş açıklama: Pazartesi gününü bekleyin!

İBB Başkanı İmamoğlu’ndan flaş açıklama: Pazartesi gününü bekleyin!

Türkiye'nin gündemine oturan Kanal İstanbul hakkında "Yerel Yönetimler ve Turizm Zirvesi"nde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu dikkat çeken açıklamalarda bulunarak, "Pazartesi gününü bekleyin" dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 04:16
İBB Başkanı İmamoğlu’ndan flaş açıklama: Pazartesi gününü bekleyin!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye'nin gündemine oturan Kanal İstanbul hakkında “Yerel Yönetimler ve Turizm Zirvesi”nde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu dikkat çeken açıklamalarda bulunarak, “Pazartesi gününü bekleyin” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu arasında büyük bir tartışma konusu olan Kanal İstanbul hakkında İmamoğlu yeni bir açıklama yaptı.

“Yerel Yönetimler ve Turizm Zirvesi”nde açıklama yapan İmamoğlu, “Böyle bir projenin var olup olmadığından emin değilim. Bugüne kadar sadece bir 3D görüntüsü sunuldu” ifadelerini kullandı.

KANAL İSTANBUL BASİT İŞ DEĞİL!

Kanal İstanbul ile ilgili olarak Ocak ayında çalıştay düzenleyeceklerini belirten İmamoğlu, “Projenin teknik açıklamasını dinleyecek ortam görmedim. Ben akıllı her projeyi savunabilecek karaktere sahibim. Bu ya kanal ya İstanbul ikileminde çok önemli bir iştir. İstanbullunun hiç bilgi sahibi olmayanların önüne bunu tek tek anlatacağız. Bekleyin Ocak ayının ilk haftası çalıştay yapacağız. Ne bu acele ya, 'kazmayı vuracağız' ne kazması bu ya. Kanal İstanbul bu basit bir iş değil, oraya kazma vurulmaz.” dedi.

PAZARTESİ'Yİ BEKLEYİN!

Ayrıca İmamoğlu şunları söyledi:

Bakan en yakın zamanda kazama vuracaklarını söylüyor. Nerede insanların fikri. Bu proje 16 milyonu değil, 82 milyonu ilgilendiriyor. İBB'nin haklarını araştırıyoruz. Pazartesi'yi bekleyin. Bu hayatı bir mesele.

Kanal İstanbul hakkında bilgisi olmayan İstanbulluların karşısına bu projenin tüm ayrıntılarını ortaya koyacağız. “

 

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.