DOLAR 32,4134 -0.07%
EURO 34,6497 -0.53%
ALTIN 2.391,40-1,78
BITCOIN %
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Hızlı Tren Alt Geçitleri Standartlara Uygun Hale Getirilecek

Hızlı Tren Alt Geçitleri Standartlara Uygun Hale GetirilecekKonya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile birlikte Meram ilçesinde bulunan hızlı tren alt geçitlerinde incelemelerde bulundu. Başkan Altay, “Hızlı trenden sonra yapılan alt geçitlerimizi standart hale getirmek için çalışma başlatıyoruz. Hem kamulaştırma faaliyetleri yürüteceğiz hem de iki şeritli hale getireceğiz.” dedi. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bütün sorunları çözmek için Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çalıştıklarını belirterek Başkan Altay’a teşekkür etti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 11:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hızlı Tren Alt Geçitleri Standartlara Uygun Hale Getirilecek

 

 

 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile birlikte Meram ilçesinde bulunan hızlı tren alt geçitlerinde incelemelerde bulundu. Başkan Altay, “Hızlı trenden sonra yapılan alt geçitlerimizi standart hale getirmek için çalışma başlatıyoruz. Hem kamulaştırma faaliyetleri yürüteceğiz hem de iki şeritli hale getireceğiz.” dedi. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bütün sorunları çözmek için Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çalıştıklarını belirterek Başkan Altay’a teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.