DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22343940,80%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Hint Okyanusunda Türk Gemisinde Dehşet

Hint Okyanusunda Türk Gemisinde Dehşet

Hint Okyanusu'nda Türk bayraklı İnce Karadeniz adlı yük gemisinde makine yağcısı E. A. bıçaklı saldırıda bulundu. Meydana gelen saldırıda geminin kaptanı hayatını kaybederken 2 mürettebat yaralandı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 04:18
Hint Okyanusunda Türk Gemisinde Dehşet
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İnce Karadeniz gemisi Endonezya'nın Semerang limanından yükünü aldıktan sonra okyanusa açıldı. Geminin kaptanı ise daha önce trtıştığı makine yağcısı E. A.'nın saldırısına uğradı. E. A. elindeki bıçak ile kaptana saldırırken engel olmak isteyen 2 mürettebat yaralandı.

Saldırgan geminin kaptanını kamarasının girişinde boğazından bıçakladı. E. A. gemi mürettebatı tarfından yakalandı ve bağlandı. Ayrıca geminin rotası adli işlemler için Sri Lanka'ya çevrildi. Ayrıca gemi kaptanının hayatını kaybettiği belirlendi.

AÇIKLAMA YAPILDI

Bu arada İnce Denizcilik Şirketi tarafından olay hakkında bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

“20.12.2019 tarihi sabah saatlerinde Hint Okyanusu'nda seyir halinde bulunan şirketimize ait M/V İnce Karadeniz isimli gemimizde vuku bulan elim hadise sonucu bir personelimiz vefat etmiş ve iki personelimiz yaralanmıştır.

Türk konsolosluğuna ve yasal mercilere gerekli bildirimlerin tamamı yapılmıştır. Şu an itibariye Hint Sahil Güvenlik duruma müdahale etmiş, yaralılara ilk müdahale yapılmıştır. Yaralıların hayati tehlikesi yoktur”

 

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.