DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20591473,33%
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

X

“HEDEFİMİZ EREĞLİ OSB’DE BİR ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME MERKEZİ KURMAK”

Ereğli’nin geleceğine yönelik dev adım Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası, Organize Sanayi Bölgesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Ereğli’nin marka şehir olması yolunda dev bir işbirliği protokolüne imza attı. İşbirliği protokol törenine Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, Ereğli Belediye Başkanı ve OSB Yönetim Kurulu Başkan V. Hüseyin Oprukçu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Özkoç, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Doğan, Ereğli Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Yücel Baş ve beraberindeki heyet katıldı

ABONE OL
Eylül 24, 2022 10:59
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BİZ ÜÇ EREĞLİLİ OLARAK, ŞEHRİMİZİN EKONOMİK KATMA DEĞERİNİ ARTIRMA ADINA BURADAYIZ”
Protokol hakkında önemli bilgiler veren Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu: “Bunun protokolün anlamı şu; hayvancılık, gıda, süt, peynir vs. aklınıza ne gelirse bundan sonraki süreçte daha kaliteli nasıl yapılabilir bunların içine atçılığı da katabiliriz, daha kaliteli ziraat nasıl yapılabilir bu gibi konularda Necmettin Erbakan Üniversitesi Akademisyenlerinin, Profesörlerinin, Doçentlerinin birikimlerinin tamamı Ereğli’ye aktarılacak. İnşallah Ereğli’miz için hayırlı olacak. Bu ciddi bir dayanışma ruhunun yansıması demektir. Ticaret Odamız, Belediye Başkanımız(tabi Başkanımız OSB’nin de yöneticisi) ve biz, hep birlikte üç Ereğlili olarak şehrimizin ekonomik katma değerini artırma adına buradayız. İnşallah güzel şeyler olacak, artık Ereğli’de daha bilimsel ürünler çıkarmaya çalışacağız. Marka değeri yüksek ürünler çıkarmaya çalışmak temel hedefimiz, hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu. 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.