DOLAR 32,2769 0.04%
EURO 34,6675 -0.15%
ALTIN 2.404,650,19
BITCOIN %
Kayseri
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak’tan Özel Bankalara Uyarı

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak’tan Özel Bankalara Uyarı

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak önemli açıklamalarda bulunarak 4.4 milyon aileye 1000 lira ödemenin yakın zamanda başlayacağını ifade etti. Bunun ardından Bakan Albayrak özel bankalara da uyarılarda bulundu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 06:19
Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak’tan Özel Bankalara Uyarı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak çok önemli açılkamalrda bulundu. Bakan Albayrak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarında 4.4 milyon aileye 1000 lira ödemenin yakın zamanda başlayacağını ifade etti. Ayrıca Bakan Albayrak açıklamalarında özel bankalara da uyarılarda bulundu.

Bakan Albayrak açıklamalarında özel bankaların bu süreçteki faaliyetlerine yönelik de değerlendirmelerde bulunarak vatandaşların özel bankalarla yaşadıklarını sıkıntıları bildiklerini ifade etti.

BAKAN ALBAYRAK'IN AÇIKLAMALARI

Konu ile ilgili olarak Bakan Albayrak açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Vatandaşlarımızın özel bankalarla yaşadıkları sıkıntıları biliyoruz. Bu dönemde vatandaşlara destek olmayı geçtik, mevduatını bozdurana, kredisini yapılandırmak isteyene fahiş maliyetler çıkarıldığını duyuyoruz. Bu asla kabul edebileceğimiz bir şey değil. Bu konunun titizlikle üzerine gideceğimizin bilinmesini isteriz.

“SÜSLÜ REKLAMLAR BU YAPILANI GİZLEYEMEZ”

Uluslararası kurumlardan yardım isteme ve ülkeyi nereye sürükleyeceği belli olmayan para basma söylemlerinden sonra, bu konudaki duruşları ile de dertlerinin millet olmadığını gösterdiler. Başakşehir’deki dev hastanenin yolunu yapmayıp, Adana’da hiçbir araç, gereç ya da tıbbi donanıma sahip olmayan, sadece perdelerle ayrılmış fuar alanına 'Sahra Hastanesi' diyebilen bir zihniyetle muhatap oluyoruz sonuçta.

Onu da baz ya da prototip diye aklamaya çalışacaklardır. Milletin ihtiyacı olan maskeyi stoklayanlar, gıdayı saklayanlar ne ise vatandaştan topladığı parayı, en çok ihtiyaç olan dönemde millete sunmak yerine stoklayanlar da aynıdır. Süslü reklamlar bu yapılanı gizleyemez.”

 

 

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.