DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 2065760-0,43%
Kayseri

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
HAYVANAT BAHÇESİ’NE YOĞUN İLGİ

HAYVANAT BAHÇESİ’NE YOĞUN İLGİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla Büyükşehir Belediyesi’ne ait Hayvanat Bahçesi, Ramazan Bayramı dolayısıyla ücretsiz olarak ziyaretçilerini ağırladı. Bayramın ikinci ve üçüncü gününde ücretsiz ziyaret edilebilen Hayvanat Bahçesi vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 12:49
HAYVANAT BAHÇESİ’NE YOĞUN İLGİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dr. Memduh Büyükkılıç başkanlığında, yerel yönetim hizmetlerini aksatmadan sürdüren Kayseri Büyükşehir Belediyesi, uzun bir sürenin ardından bayram coşkusunun tekrar doyasıya yaşanması için Ramazan Bayramı’nda da yoğun mesai harcıyor. Bu kapsamda vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirmelerine katkı sunmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Büyükşehir, tesisleri ile de vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

Başkan Büyükkılıç’ın talimatlarıyla Anadolu Harikalar Diyarı’nda bulunan Büyükşehir Belediyesi’ne ait Hayvanat Bahçesi, Ramazan Bayramı’nın ikinci ve üçüncü günü ücretsiz olarak hizmete verdi.

153 türde yaklaşık 1600 hayvana ev sahipliği yapan ve sadece 1 yılda 250 bin ziyaretçi ağırlayan Hayvanat Bahçesi, Ramazan Bayramı’nda da ziyaretçi akınına uğradı.

Hayvanat Bahçesi’ni ziyaret eden Sivaslı bir vatandaş Hayvanat Bahçesi’ni çok güzel bulduklarını belirterek, “Kayseri’nin bu park alanını gezmeye geldik, çokta güzel bulduk. Sağ olsun Büyükşehir Belediye Başkanımız da ücretsiz yapmış, rahatça geziyoruz, teşekkür ederim” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.