DOLAR 32,2309 0.02%
EURO 34,8737 -0.39%
ALTIN 2.441,35-0,10
BITCOIN %
Kayseri
14°

KAPALI

04:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

HAVA DURUMU UYARISI

Az önce 81 il için açıklama geldi! Gece ve sabah saatleri için tedbirli olun! Meteoroloji az önce beklenen hava durumu tahminlerini il il sıraladı. Yapılan açıklamada bazı bölgelerimizde bu geceden itibaren şiddetli sağanak yağışın etkisini göstereceği ifade edildi. İşte detaylar Beklenen hava durumu tahminleri az önce açıklandı. Yapılan açıklama ve bölge bölge hava durumu tahminleri ve detaylar haberimizde ayrıntılı olarak ifade edildi. Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Trakya, İstanbul’un Avrupa Yakası, Çanakkale, Muğla, Antalya, Isparta ile Burdur’un doğu kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 16:26
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Az önce 81 il için açıklama geldi! Gece ve sabah saatleri için tedbirli olun!
Meteoroloji az önce beklenen hava durumu tahminlerini il il sıraladı. Yapılan açıklamada bazı bölgelerimizde bu geceden itibaren şiddetli sağanak yağışın etkisini göstereceği ifade edildi. İşte detaylar
Beklenen hava durumu tahminleri az önce açıklandı. Yapılan açıklama ve bölge bölge hava durumu tahminleri ve detaylar haberimizde ayrıntılı olarak ifade edildi.

Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Trakya, İstanbul’un Avrupa Yakası, Çanakkale, Muğla, Antalya, Isparta ile Burdur’un doğu kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

KAMU PERSONELİ.NET

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.